3.1.2013

Tänäänhän se punnituspäivä on :D

Pyhien takia olen päivissä ihan sekaisin ja eilen jo päivittelin painoa tänne :D Ihmettelinkin, kun muut torstaipunnitsijat eivät olleet päivitelleet omia painojaan ja sitten tajusinkin, että olin eilen jo torstaissa.

Tämän aamun paino oli 88,7 eli plussaa olikin tullut vain +300 gramaa. Plussaviikko tuli, mutta ei niin paha kun luulin.

GFG:n toinen päivä meni ihan ookoo, pieni lipsuminen tapahtui ja iltapala jäi taas välistä. Mutta siitä huolimatta paino tippui eilenkin - 600 grammaa. GFG:lla on siis parissa päivässä lähtenyt -1,4 kiloa. Fläsäähän se ei ole, vaan nesteitä, mutta ihan kiva startti silti!

Jalat on ihan jumissa tiistaisesta jalkapäivästä, hyvä kun kävelemään pystyn. Tämä saliharjoittelun alku on aina tuskaa, ennekun lihakset tottuvat rääkkiin. Tänään olisi vuorossa selkä + ojentajat, ja kaupasta pitäisi hakea jääkaappi täyteen terveellistä ruokaa.

.

 

4 kommenttia:

  1. Sä tunnut olevan ihan tulessa! :D Jee, jatka samaan malliin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän pakko olla, näiden joulukilojen takia. Ja muutenkin, kun koko joulukuu meni ihan persiilleen. Tarkoitus olisi kyllä jatkaa tähän malliin :)

      Poista
  2. Moikka! Sain viimein aikaiseksi tulla tsekkaamaan sinun blogisi, kun etsiskelen lisää säännöllisesti luettavia blogeja. Kiva seurailla myös suurin piirtein samanikäisten painokamppailua. :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa lukijaksi :) Mä oon sun blogia seurannut jo pidempään :)

    VastaaPoista