6.1.2013

GFG viides päivä

Kuinkahan monta kertaa tuo saliohjelma pitää treenata läpi, että lihakset eivät kipeydy enää niin paljoa? Tein eilen toista kertaa rinta-olkapää-treenin ja kyllä tuntuu. Ehkä tämä ensimmäinen kuukausi on vaan kestettävä kipujen kanssa, ehkä se siitä sitten helpottaa.

Tänään on kuitenkin lepopäivä, samoin vielä huomenna. Tiistaina sitten jalkojen kimppuun, jos nuo pohkeet suostuu yhteistyöhön. Uskoisin, että siihen mennessä olisivat taas toimintakunnossa.

GFG on edennyt yllättävän helposti. Päänsärkyä tai muitakaan ikäviä oireita ei ole ollut. Rahka menee hyvin alas, samoin kaurapuuro raejuustolla. Paino on tippunut viidessä päivässä -2,1 kg eli ihan hyvässä alkuvauhdissa olen. Kohta olen jo siellä, mistä paino lähti nousemaan joulukuussa. Inhottavaa pudottaa kertaalleen tiputettuja kiloja, mutta oma moka.

Mä yritän noudattaa GFG:ta neljä viikkoa. Sen jälkeen olisi tarkoitus hieman muokata rennompaan suuntaan ruokavaliota, koska ihan näin tiukalla systeemillä en pysty loppuelämääni olemaan. Tämän tarkoitus onkin olla hyvä startti vuodelle, toivottavasti onnistuisin tässä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti