20.1.2013

Nettishoppailua

Nyt on kaksi lepopäivää takana ja vaaka kiittää. Nimittäin aamupaino oli 86,7 kg eli torstain viikkopunnituksesta - 800 grammaa. Kohta se taas lähtee nousuun, kun pääsen salille tänään ja alkuviikosta, mutta lohduttavaa on tietää, että painonnousu johtuu treenistä. Se on sellaista positiivista nousua siis.

Mun alin paino tämän projektin aikana on ollut 86,6 kg, joten kohta pyyhällän senkin etapin ohi ja pääsen toivottavasti ihan uusiin lukemiin. Mahtavaa! Johan näiden kertaalleen pudotettujen kilojen kanssa onkin taisteltu ihan riittävästi.

Eilen illalla innostuin nettishopailemaan kaikkea kivaa treenikamaa. Tilailin BB:n housut, pari T-paitaa, yhden pitkähihaisen treenipaidan, fat burnereita ja proteiinipannari- jauheen.

Tällaisen paidan tilasin mustana, L- koossa

Vähän sumea kuva, mutta tilasin näitä BB:n treenipaitoja kaksi kappaletta: mustan ja camo- printin, molemmat L- koossa

Välillä tekee mieli jotain hyvää ja tässä mun ratkaisu niihin hetkiin. Proteiinipannarit! Laitan sitten mielipiteeni eetteriin, kun olen päässyt tuotetta kokeilemaan.

Fat burnereita. En tiedä onko näistä mitään hyötyä, mutta kokeiluun menee silti!
Ja sitten nämä mun himotukset eli harmaat camo- printtiset treenipöksyt BB:lta. En tiedä mahtuuko vielä jalkaan, mutta aivan ihanat ovat! Tilasin koossa L.

Ensi viikolla saan siis kaksi pakettia ja nämä ihanuudet kotiin :) Tilaukset tein Gazozilta ja mass.fi:sta. Rahaa paloi ihan riittävästi, mutta olen päättänyt, että en laske joka penniä, jos ne menee saliharrastukseen. On niitä kalliimpiakin harrastuksia.

Tänään olisi tarkoitus mennä salille, vuorossa selkä ja ojentajat. Ja sen jälkeen kauppaan hakemaan täydennystä aivan tyhjään jääkaapiin. Siitä onkin sitten huomenna hyvä aloittaa uusi viikko :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti