17.1.2013

Jalkapäivä ja rajojen kokeilua

Kokeilin hieman omia rajojani jalkaprässissä. Ensin tein 12 toiston sarjan 80 kilolla lämmittelyksi, sitten kokeilin 90 kiloa. Sain muistaakseni 10 toistoa. Sitten ajattelin, että pakkohan se on satasta kokeilla ja sain kun sainkin 10 toistoa rutistettua. Jes! Ensi kerralla voin kokeilla vaikkapa 110 kg painoilla. Tää on niin mahtavaa, kun homma etenee ja painoja voi alkaa pikkuhiljaa lisäilemään.

Muuten jalkapäivä meni hyvällä sykkeellä ja fiiliksellä. Pohkeisiin lisäsin painoja, samoin takareisikoneeseen. Huomasin, että pitää ihan rohkeasti vaan listä niitä painoja, koska alussa voimatasot nouvat niin nopeasti. On ihan turha tahkota liian pienillä painoilla, koska se ei  muuta kun kärsivällisyyttä ;)

Sitten viikkopunnitukseen: paino oli aamulla 87,5 kg eli miinusta -200 grammaa edellisviikosta. Äh ja pyh. Johtuuko salitreenistä vai mistä, mutta olen syönyt todella tarkasti ja miinuskaloreilla, eikä tuon parempaa pudostusta. Olen netistä lukenut, että salitreenin aloitus saattaa nostaa painoa kilon, pari. Ja jos treeni jatkuu, niin kuukaudessa painoa voi tulla puoli kiloa. Toisaalta, netin syövereistä olen myös lukenut, että laihdutus onnistuu kovankin salitreenin ohella. Ehkä mä vaan jatkan treeniä ja toivon, että tuloksia tulee sitten kun on tullakseen. Onhan tuokin kuitenkin miinusta, joten täytyy olla tyytyväinen!

3 kommenttia:

  1. Saleilusta huolimatta miinusta, hyvinhän se on. Ja kai sitä läskiä lähtee treenatessa, vaikkei kiloja lähtisikään? Tulee lihasta tilalle ja eikös ne väitä, että lihas painaa enemmän kuin läski? Paha miun on tietysti mitään sanoa, kun en itse salilla treenaa, kunhan muistelen jotain mitä oon lukenu... Tsemppiä ja kärsivällisyyttä painonpudotukseen kuin myös treenaamiseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä <3 Mäkään en tiedä, miten painon kuuluisi nousta tai laskea salitreenin ohessa, mutta ajattelin vaan treenata entiseen malliin, vaikka vaaka sanoisi mitä :) Tsemppiä myös sulle!

      Poista
  2. Sinulle on haaste blogissani :) http://amandanajatuksia.blogspot.fi/2013/01/11-asiaa-haaste.html

    VastaaPoista