28.1.2013

Kevennetyn viikon korkkaus

Kevyt viikko on nyt korkattu hienosti käyntiin. Aamulla innostuin lähtemään tyhjällä mahalla tunnin pituiselle aamuaerobiselle eli kävelylenkille. Aamupuuro maistui lenkin jälkeen entistäkin paremmalle, voi kun tuosta aamulenkkeilystä saisi jotenkin oikein tavan itselle. 

Hetken aikaa huilailin ja sitten lähdin salille hoitamaan rinta- olkapäätreenin pois päiväjärjestyksestä. Edelleen kevennetyllä tyylillä mentiin. Tein kevyemmillä painoilla ja pari liikettä jätin kokonaan pois. Voisi sanoa, että tein fiiliksen mukaan. Kaloreita reilun tunnin treenissä paloi keventelystä huolimatta 515 :) 

Sain hyvät pumpit lihaksiin, mutta semmoinen hampaat irvessä revittely jäi pois. Lihakset saa vähän lepoa, mutta ennenkaikkea mieli. Onneksi tajusin tämän homman (keventelyn) jo heti alkuvaiheessa. Luulen, että muuten koko salitreeni olisi jäänyt lyhyeksi yritykseksi.

Maanantain ohjelmaan kuuluu myös kaupassakäynti ja taas sain uppoamaan 80 euroa :/ Tosin nyt on taas ruokaakin muutamaksi päiväksi kaapissa. Terveellinen ruoka on kyllä huomattavasti kalliimpaa kuin lihapiirakat ja nakit. 

Kaikesta treenaamisesta huolimatta vaistot sanoo, että plussaviikko olisi tulossa. On taas jotenkin lihava olo, vaikka tällekin päivälle on siunaantunut kaksi tunnin mittaista urheilupätkää. Keho on kyllä aina yllätyksiä täynnä!
 
Motivaatiokuvia osoitteesta:  http://reasonstobefit.tumblr.com/archive.








2 kommenttia:

  1. Tulin tänne itse ekaa kertaa ja heti oli tuttu mietinnän aihe, eli tuo ruoan kalleus. Meillä se on näkynyt ihan konkreettisesti ja kovasti nyt pohdin että miten sais vään ruokakassin hintaa alas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa :) Sen kun keksisi, että miten tosiaan saisi hintaa alas. Ehkä se on vaan opittava ajattelemaan, että terveellinen ruoka on itseensä ja terveyteen panostamista, ja että se saakin maksaa vähän enemmän.

      Poista