13.1.2013

2012 tavoitteet ja niiden toteutuminen

Lueskelin huvikseni loppuvuoden kirjoituksiani ja bongasin sieltä itselleni asettamat tavoitteet, jotka halusin saavuttaa ennen vuoden 2012 loppua. Tässä siis tavoitteet ja "kuinkas sitten kävikään"- kommentit.

VUONNA 2012:

1) Hankin kuntosaliohjelman ja -ohjauksen
 - Tämän todella sain tehtyä ihan loppuvuodesta! 
2) Juoksen 10 km:n lenkin (ja tietysti juoksuohjelman loppuun)
- Juoksuohjelman noudattaminen taisi loppua jo marraskuussa, silloin kun tuli ensimmäiset lumet ja pakkaset. Sain vain vitosen lenkkeiltyä :( Ja nyt en edes lenkillä ole käynyt, kun olen innostunut salista.
3) Painoni on pysyvästi kasilla alkava
- Tämän saavutin, tavallaan. Paino on tosiaan ollut kasilla alkava jo pidempään, joulupöhöjen aikaan se tosin ihan pikaisesti pompsahti 100 grammaa yli 90 kilon. Mutta nyt mennään taas jo 87- alkuisissa, joten katson tämän tavoitteen saavutetuksi.

4)  Lisään kasvisten syöntiä ja veden juontia
- Nooh joo, tämä ei oikein toteutunut. Nyt vuoden alusta olen kasviksia hieman lisännyt GFG:n myötä, mutta veden juonti takkuaa yhä.

Tämmöiset tavoitteet oli viime vuodelle asetettu. Ehkä mun pitäisi kirjoittaa ylös tämänkin vuoden tavoitteet, niitä on sitten hauska lukea ja katsoa, onko tavoitteisiin päästy.

2 kommenttia:

  1. No mutta tossahan on jo kaks neljästä, ja ne kaks muutakin toteutu jotenkuten. Mieti kuinka moni laatii itelleen tavoitteita, eikä niihin pääse.

    Hyvä sinä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hyvä minä! Onhan toikin jo jotain. Tälle vuodelle aion laatia hieman tarkemmat ja konkreettisemmat tavoitteet, kunhan kerkiän. Loppuvuodesta on kiva sitten katsoa miten kävi :)

      Poista