12.1.2013

11 päivää GFG:ta takana

Edelleen olen pysynyt ruodussa, ja vieläpä yllättävän helposti. Painoa on tippunut yhteensä - 2,7 kiloa ja vauhti on koko ajan hidastumaan päin. Vielä olisi edessä kaksi ja puoli viikkoa tätä meininkiä.

Ruokailu on sinänsä helppoa, ettei kaupassa tarvitse miettiä mitä ostaisi. Ruoka on helppo tehdä. Töihin on helppo ottaa eväät. Simppeliä hommaa siis.

Ruuasta on tullut enemmänkin polttoaine kun nautinto. Tottakai kaipaan herkkuja, mutta huomaan että pelkkä kunnon ravinnon saaminen ajaa hieman samaa asiaa. Kroppa on oppinut vaatimaan ruokaa kolmen tunnin välein ja ruuan jälkeen oikein huomaa, kuinka energiavarastot täyttyy.

En todellakaan ihan näin tiukalla kuurilla loppuelämääni pystyisi elämään, mutta hyvänä starttina tämä toimii. Tämän neljän viikon aikana mahalaukku pienenee ja mieli sekä kroppa tottuu uusiin ruoka-aineisiin ja ruokarytmiin. Siitä on sitten hyvä jatkaa eteenpäin.

Tämän hetken kovimmat himon kohteet on tuoreet sämpylät. Ja niitä aion leipoa sitten kun neljä viikkoa on onnistuneesti ohi.

Tämä ja huominen menee lepopäivinä salitreenistä. Edelleen lihakset kipeytyy treenistä, mutta ei niin pahasti kun alussa ja palautuminen on paljon nopeampaa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti