14.1.2013

Sovituskopissa

Käväisin tänään shoppailemassa. Olen aina inhonnut sovituskoppeja, koska niissä näen koko hirveyden kirkkaissa valoissa ja peilien kautta joka suunnasta. Karu totuus toisinsanoen ryöpsähtää silmille. Tänäänkin sama tietysti toistui...mutta...ihan kuin olisin havainnut pienen pientä tiivistymistä. Hädin tuskin silmin havaittavaa. Mikroskooppisen pientä. Vaakahan nauraa mulle päin naamaa joka aamu, mutta uskoisin että hyvin alkanut (tosin vielä kovin lyhyt) punttimimmin ura on alkanut tekemään tehtäväänsä mun kropassa. Näyttäköön vaaka mitä lystää, mä luulen että tiivistyminen on alkanut.

Mahdollisen tiivistymisen innoittamana kävin salilla ja muutin kymmenen kerran korttini jatkuvaksi kortiksi, eli nyt ei ole mikään esteenä treenaamiselle. Ja nyt voi sitten käydä tekemässä vaikka aerobista/ venyttelyjä/ ihan mitä vaan, koska salilla voi ravata koko rahan edestä.

Tänään oli selkä-haba-ojentaja- päivä ja kokeilin hieman lisätä painoa maastavetoon. Sain tehtyä 3x8x60 kg. Muuten treeni kulki vanhaan malliin. Kaloreita paloi 620 ja treenin kesto oli 1 h 5 min.

Tälle viikolle on sovittuna yhdet lenkkitreffit kaverin kanssa, joten hitusen saan sitä kauan kaivattua aerobistakin. Muuten suunnitelmissa perussetti eli kolme salipäivää.

On muuten peppu kipiä eilisestä prässistä. Ihanaa oikein tuntea, kuinka treeni ottaa juuri sinne minne pitääkin.  No pain, no gain.

 

4 kommenttia:

  1. Shoppailu olis ihanaa, jos ei tarviis nähdä sitä kauheutta sovituskopeissa. Vaatteetkaan ei ikinä näytä miun päällä niin hyvältä kuin kuvittelen kun katson niitä rekissä :D Siulla on tosi kiva tapa kirjottaa, tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta palautteesta <3
      Ehkä ne vaatteetkin jonain päivänä näyttää hyviltä, mutta ennen sitä on tehtävä kova työ :)

      Poista
  2. Toi on kyllä mahtava tunne, kun peilin edessä voi todeta että jotain on tapahtunu :) Mulla se on aina sellasta epäilä, että näinköhän tässä on mitään muutosta tullu, vaikka sen tietää tapahtuneen. Onnea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Jotenkin sitä aina ajattelee, ettei laihtuminen tai etenkään tiivistyminen (siis jos vaaka näyttää plussaa, mutta vaatteet on väljempiä) voi osua omalle kohdalle. Mun on ainenkin tosi vaikea uskoa, että jos vaa´assa ei lukema muutu, niin ei silloin kropassakaan voi mitään tapahtua. Olen vaa´an orja :D

      Poista