2.1.2013

GFG päivä 1 ja totuus joulupainosta

Tämän päivän punnitus näytti plussaa. Paino oli 89,3 kg eli viime viikosta +900 grammaa. Huh. Eli joulun ja uudenvuoden syöpöttelyt toivat minulle painoa huimat kolmisen kiloa. Se on paljon se. Ja jos vielä vähän teitä järkytän, niin eilen, vuoden ensimmäisenä päivänä, paino oli 90,1 kg. Eilisestä paino tippui -900 grammaa GFG:n aloittamisen vuoksi. Eli tässä on kerrottavana periaatteessa huonoja uutisia, mutta samalla myös noita hyviä.

Aloitin eilen GFG:n ruokavalion ja tosiaan paino on tippunut päivässä melkein kilon. Ruokailut menivät muuten nappiin, mutta iltapala jäi välistä. Huomasin heti ensimmäiset oireet kropassa, eli vessassa sai juosta tiheään tahtiin. Ilmeisesti ruuansulatus lähti heti käyntiin.

Mulla on melkoisen kova motivaatio tähän tiukkaan ruokavalioon. Olen pettynyt itseeni, että joudun jo kertaalleen pudotettuja kiloja tiputtamaan uudestaan. Toisaalta olen ylpeä itsestäni, etten luovuttanut, vaan jatkan ja yritän vielä.

Tiedän, että tällä ruokavaliolla saa kiloja pois terveellisesti. Kuukaudessa saa helposti neljä, jopa viisi kiloa pois. Se olisikin tavoite nyt tammikuulle. Että saisi kunnon startin tähän vuoteen ja painon sinne 85 kilon tietämille.

Ensi viikon viralliseen punnitukseen lupaan miinusta!!

1 kommentti:

  1. Tsemppiä vaan! Kyllä onnistut. Tuo ruokavalio on todella tehokas ja sillä jos millä tippuu kilot vauhdilla :)

    VastaaPoista