7.1.2013

Lepopäivä

Tänään olen viettänyt ihan vaan lepopäivää kaikesta liikunnasta. Kävin shoppailemassa, ja vaikka kuinka uhosin etten osta enää treenikamoja, oli suurin osa ostoksistani juuri niitä. Löysin yhdet trikoot salille, kolme pitkähihaista lenkkeilypaitaa ja yhden T- paidan salille.

Jalkojen lihaskivut alkavat helpottamaan ja huomenna pääsen sitten niiden kimppuun. Täytyy koittaa ottaa sykemittari mukaan, tosin siitä on patterit ihan lopussa. Jos kuitenkin tuon treenin saisin vielä ylös ja sitten täytyy mittari viedä Intersporttiin patterin vaihtoon. Missä te muut vaihdatatte sykemittarien pattereita???

Paino oli aamusella 87,8. GFG puree ja kuuden päivän tulos siis -2,3 kg. Huomenna otan sitten ekan GFG- viikon virallisen punnituksen. Tahtihan tasoittuu toisella viikolla huomattavasti, mutta kiva aina fiilistellä tällä ekan viikon nestepoistumalla!

 

5 kommenttia:

  1. Voisitko kertoa vähän enemmän tuosta GFG:stä? Mitä siinä pitää syödä ja onko siinä määritelty annoskoot ja kaikki ihan tarkkaan? Oon jotenki saanu sellasen kuvan, että se on tosi tiukka dieetti. Pudotus ainakin kuulostaa hyvältä, vaikka olisikin suurimmaksi osaksi nesteitä. :D Tsemppiä edelleen! :)

    VastaaPoista
  2. GFG oli joskus ilmainen, ja silloin osallistuin siihen. Tarkan ruokavalion grammalleen saat ihan googlettamalla, mutta pääpiirteittäin se menee näin: viisi ateriaa päivässä (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala). Syömisten välissä noin 3-4 tuntia eli säännöllinen syömisrytmi. Paljon vettä, jotain lisäravinteita (löytyy tarkasti googlettamalla). Ruokaa syödään määrällisesti mun mielestä paljon, jopa niin paljon etten aina jaksa iltapala edes syödä. Ihan tavallista ruokaa, ei mikään kitudieetti. Rahkaa ja raejuustoa menee paljon! GFG:n kuuluu myös treeniohjeet, joita en nyt noudata, van teen omat 3 salitreeniä viikossa. Nappaa ohjeet netistä ja kokeile, mä ainenkin tykkään. Ekasta viikosta kun selviää, niin helpottaa kummasti.

    VastaaPoista
  3. Mie olen yleensä vaihdattanut sykemittarin patterit ihan vaan kultasepän liikkeessä. Jonkun 12 euroa on muistaakseni maksanut. Tsemppiä sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti vinkistä! Olen aina luullut, että sykemittari pitää urheiluliikkeen kautta lähettää johonkin "erityispaikkaan" patterinvaihtoon. Nyt menin lähimpään kultasepän liikkeeseen ja sekä mittarin että vyön pattereiden vaihto maksoi 15 euroa, ja kaikki tapahtui odotellessa :)

      Poista
    2. Kiva, että pystyin olemaan avuksi :) Ne kyllä onneks tosiaan nopeesti vaihtaa ne patterit, ei tarvii kauaa ootella :)

      Poista