20.1.2013

Kauppalappu

Sain taas törsättyä hirveän määrän rahaa ruokakauppaan. Nyt on sitten ainenkin alkuviikoksi kaappi täynnä ruokaa. Kauppalappu näyti tällaiselta:

- rasvaton maito
- rahka
- raejuusto
- mehukeitto
- kurkku ja paprika
- banaanit
- säilykeananas ja mandariini
- naudan paistijauheliha
- kananmunat
- kaurapuuro
- Gainomaxin palautusjuomia ja protskupatukoita
- pähkinäpussi (400 grammaa maksoi melkein 8 euroa!!)
- kahvi
- joku kiva bodauslehti ;)

Salitreeni meni tämän päivän osalta ihan jees-perustreeni-tyylisesti. Kaloreita paloi 660 eli tosi paljon, vaikka tuntui etten nyt niin hirveesti rehkinyt. Hiki kyllä lensi :) Mutta jotenkin tänään oli salilla semmoinen läskiolo. Oli oikein inhottavaa kattella itseään peilistä. Ehkä oli vaan huono päivä tai jotain sellaista. Mutta kyllä tää kroppa saisi jo alkaa vähän tiivistymään, kiitos :)

3 kommenttia:

  1. Mulla on kans ollu läskiplösö-olo tänään :( Maha ihan turvoksissa (josta saa osittain syyttää ihan itseään).

    Pähkinät on oikeesti tosi kalliita :( Onneks ne kestää kuitenkin melko kauan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti siis joku yleinen läskiolopäivä :)

      Joo, etenkin noi cashewpähkinät maksaa maltaita. Mutta niinkun sanoit, pussi kestää kauan ja itseensä (hyvään ruokaan) kannattaa panostaa.

      On se hassua, kun tuommoinen 8 euroa kirpaisee, mutta vanhassa elämässä se sipsipussi + dipit (about sama 8 euroa) ei kirpaissut yhtään...ja ne meni yhdessä illassa...

      Poista
    2. Totta, hyvä pointti!
      Mä en oo useempaan vuoteen syöny enää kokonaista sipsipussia, mutta puolikas meni helposti. Sen sijaan tuli usein syötyä pussillinen poppareita, joita "dippasin" creme bonjour valkosipulituorejuustoon. Ja se tuorejuustokin meni rasiallinen kerrallaan. Voi elämä!! :(

      Poista