25.1.2013

Jalkapäivä ja uusia treenivaatteita

Tänään palasin sorvin ääreen ja vuorossa oli jalkapäivä. Jalkapäivä on ehdottomasti rankin ja jotenkin puhti oli poissa salille mennessäni. Sisukkaasti kuitenkin vedin treenin läpi, tosin vatsoissa hieman lintsasin. Mutta toisaalta tein jalkaprässissä 3 x 10 x 100 kg, joten kyllä siellä taas täysillä vedettiin.

Lämmittelyissä mulle tuli rytmihäiriöitä. Ne on harmittomia, mutta inhottavia. Tästä johtuen maksimisykkeeksi tuli huimat 237!! Keskisyke oli 136, treeni kesti 1 tunnin ja 17 minuuttia ja kaloreita paloi kiitettävät 690.

Tänään tuli myös postia Gazozilta eli tilaamani treenivaatteet. Ne oli tietysti ihania ja housut pääsivät tänään heti testiin. Se täytyy kyllä myöntää, että paitoja en voi käyttää vielä pitkään aikaan, koska ne on aika slimmiä mallia ja mun makkarat ei ole kauhean edustavia. Mutta onpahan taas uusia tavoitevaatteita :) Housut oli ihan ok, hieman ehkä kireät vielä ja vyötärö on turhan matala. Hoikalla ihmisellä ne menee varmaan hienosti jalkaan, mutta mulla matala vyötärö aiheuttaa sen, että vatsaläskit lörpöttää siinä kivana vararenkaana. Löysän T-paidan kanssa ne menee kyllä treenatessa.

Paketti toi mukaan myös fatburnerit, joita alan nyt syömään. En sinänsä edes usko niiden vaikutukseen, mutta ihan kokeilumielessä otan kuurin. 

GFG etenee yllättävän hyvin, lipsumisia ei ole tapahtunut. Jäljellä on enää neljä päivää ja sitten teen uudet ruokailusuunnitelmat. Ja nyt tuntuu siltä, että pidän tämän neljän viikon kunniaksi vapaasyöntipäivän. Olen sen kyllä ansainnut!

1 kommentti: