16.10.2012

Sininen päivä

Tämä viikko tulee olemaan minulle töiden puolesta todella kiireinen. Eilen en edes kerennyt tänne blogin pariin, univelat kasvaa ja kaikki liikenevä energia on suunnattava työmaalle. Tämä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että lenkkeily saattaa jäädä aika vähäiseksi tämän viikon osalta.

Tähän kiireeseen ja väsymykseen liittyy muitakin huonoja tapoja. Kun olen ihan poikki, tekee mieli herkkuja. Eilen homma repesi käsistä ja kun Fazerin sininen huusi mun nimeä kaupan hyllyllä, otin sen hetken päähänpistosta ostoskoriini ja kiikutin kotiin. Tuhosin siitä yli puolet eilen ja ai että maistui hyvältä!

Tänään sitten häntä koipien välissä puntarille. Ja helpotuksen huokaus: paino oli 88,7! Eli mitään muutosta painoon tuo syntinen herkutteluhetki ei ONNEKSI tuonut.

Punaisena lankana tässä höpötyksessäni on se, että tällä viikolla ei ole odotettavissa mitään huikeita pudotuksia eikä vauhdin hurmaa lenkkipostausten muodossa. Koitan vaan selvitä näistä kiirepäivistä, lopuista päivistä kuitenkin ilman rakasta ystääväni Fazerin sinistä...


5 kommenttia:

  1. mie kans mietin jo valmiiks että jos repsahdan niin ostan semmosen mini patukan fazerin sinistä, eipähän tuu vedettyä koko pakettia ketutukseen! ja sit vasta ketuttaiskin jälkikäteen! Eikä nyt pienet repsahdukset haittaa kunhan ne ei ole jokapäiväisiä! Ajattele positiivisesti, sulla on kiire viikko niin tää oli sen sun piristävä juttu! Zemppiä vaan hyvin se jatkuu tänkin viikon jälkeen! :)

    Terkuin Emmi
    ** Tervetuloa seuraan myös mun blogia:
    http://projektiemmi.blogspot.fi **

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ei tää homma voi yhdestä suklaan mussutuspäivästä olla kiinni ;) Kävin kurkkaamassa sun blogia ja ehdottomasti jään seuraamaan, tosi kiva ja mielenkiintoinen blogi :) Tsemppiä myös sun projektiin!

      Poista
  2. Ajatellaan positiivisesti, sentään ei koko levy mennyt alas! ;D Mitäs tuosta, välillä saa herkutellakkin! Ja huom. Ilman huonoa omaatuntoa :)

    Piti jo edelliskäynnillä mainita, että ihana tämä blogin syksyinen teema!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, herkuttelu on pakollista jo ihan mielenterveydenkin vuoksi ;) Ajattelin aina vuodenajan mukaan vaihdella teemaa tässä blogissa.

      Poista
  3. Maistuuko sulle esim. proteiinipatukat?

    Meinasin vaan että jos etukäteen jo tiedät että tulee kiireitä päiviä, niin noita olis hyvä pitää laukussa, niin saat äkkiä töiden lomassa niitä popsittua. Estää muuten mielitekoja aika hyvin kun syö tarpeeks usein. Ja noissahan on "kaikki" mitä aterialla tarvii :)

    Yks herkuttelupäivä ei pitäs näkyä missään :) Tsemiä kiireen keskelle!

    VastaaPoista