20.10.2012

Lukemista

Viikko on ollut ihan kauhean stressaava ja kiireinen, ja olen kärsinyt migreenistä sekä univajeesta. Onneksi ensi viikolla on jo paljon helpompaa ja todellakin aion nukkua kaikki univelat pois ja muutenkin panostaa omaan hyvinvointiini: suunnitteilla olisi mm. hierojalla käynti.

Olen pysynyt vaakalakossa torstaista lähtien ja ihan hirveästi himottaisi käydä tarkastamassa paino. Ihan mielenkiinnosta kuitenkin jatkan tätä kokeiluani ainenkin pari päivää vielä.

Tilasin muutes pari kirjaakin tässä yhtenä päivänä.






Juoksukoulu- kirja siirtyi ostoskoriin nettikaupasta tietysti siksi, että se liittyy tähän uuteen juoksuharrastukseeni. Ja tuo "Hanki lihasta, polta rasvaa" saa luvan pikkuhiljaa saatella minut punttisalitunnelmiin, koska aion salitreenin aloittaa talven aikana. Haluan ensin kerätä tietoa aiheesta ja edetä asiassa rauhaksiin. Nyt on kuitenkin tuo lenkkeily se ykkösasia!

3 kommenttia:

  1. Hei Nina,

    Hieno blogi sulla ja kiitos kirjani huomioimisesta. Stemppiä syksyn koitoksiin.

    Dr Body

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta palautteesta! Ja tsempistä myös :)

      En ole kirjaasi vielä lukenut, se on vasta matkalla mun luo, mutta heti kun olen sen lukaissut, niin teen siitä oman postauksensa eli ns. "kirja- arvostelun". Jää siis seuraamaan tilannetta ;)

      Poista
  2. Hei,

    Hienoa, sitä odotellessa :-)

    Dr Body

    VastaaPoista