7.10.2012

Piipahdus salilla

Koska lenkkeily on vienyt kaiken treeniajan, on saleilu jäänyt ihan kokonaan paitsioon. Myönnettäköön, ettei salikärpänen ole päässyt puraisemaan eli salitauko johtuu osittain myös ihan motivaation puutteesta ja laiskuudestakin.

Tänä aamuna tuli sellainen olo, että hitto, tämä tyttö lähtee nyt punttikselle. Otin sykemittarin ihan mielenkiinnosta mukaan ja yllätyin, kuinka tehokasta tuo salitreeni oikein onkaan.

Treeni kesti 1 tunnin ja 10 minuuttia. Kaloreita siinä ajassa paloi 550! Maksimisyke 155 ja keskisyke 123. Tein ylävartalotreeniä pelkästään, jalat saavat jäädä seuraavaan kertaan.

Tykkäsin kyllä pitkästä aikaa käväistä salilla, mutta vieläkään mitään mieltä räjäyttävää innostusta en saanut hankittua. Nyt lenkkeillään kun kelit sen sallivat ja salihommat saavat aktivoitua sitten talvemmalla.

Salilla tein tämän päivän juoksusta alkuosan eli 3 min kävelyä ja 12 min hölkkää. Lenkin loppuosa eli 2 x 12 min juoksua + kävelyt jäävät iltapäivälle, jos saan itseni vielä lenkkipolulle raahattua.

Voin vakuuttaa, että näin messevän salitauon jälkeen yläkropan lihakset tulevat olemaan ihan törkeän kipeät lähipäivinä. Mutta treenistä tullut kipu on ihanaaaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti