6.10.2012

Leppoisa lauantai

Ihan ensin: Kauhean paljon tervetuloa uusille lukijoille! Ihan hetkessä on tullut monta uutta seuraajaa blogilleni ja sehän on ihan huikeaa!

Olen aloitellut syyssiivousta, käynyt shoppailemassa sisustustarvikkeita, väsännyt vispipuuroa ja ihan ollut vaan. Lenkistä pidän pakollisen lepopäivän, tuntuu tuo eilinen lenkki vielä rasituksena polvissa sen verran.

Olen nyt loman jälkeen syönyt tarkemmin ja vähemmän. Pakko ottaa vähäksi aikaa tiukempi linja, että saa lomaturvotukset karistettua. Toivottavasti vaaka kiittää ensi torstaina, olen meinaan niiiiiin kyllästynyt tähän edestakaisin sahaamiseen ja jumitukseen.

Pitkästä aikaa ihanaa vaan tuijotella telkkaria ja löhöillä sohvalla. Aion nukkua kunnon yöunet ja huomenna sitten taas lenkille. Huomenna alkaa vitosviikon lenkit eli kohta ollaan jo puolessa välissä juoksuohjelman suhteen :) Olen kyllä todella kiitollinen itselleni, että aloitin tuon juoksuhomman :)


 

2 kommenttia:

  1. Lueskelin blogisi läpi tässä viime päivien aikana, ja liityn myöskin lukijaksi! :)

    Tuo juoksuohjelmasi vaikuttaa aika rankalta aloittelijalle; muista, että hiljaa hyvä tulee, myös juoksussa :) Mutta hyvä, jos olet jaksanut ohjelman harjoituksia ja tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Amanda!

      Olen jaksanut harjoitukset ihan hyvin, ihan nollasta en kuitenkaan aloittanut. Viiden km:n ohjelma tuntui liian "kevyeltä", joten päätin kokeilla tätä ohjelmaa. Ainenkin saan haastettua itseni ja kyllä kuntokin kasvaa aika vauhdilla. Todennäköisesti joudun loppuviikkojen aikana lisäämään hieman löysempiä lenkkejä väliin, mutta aion kuitenkin kahlata koko ohjelman läpi tämän vuoden puolella!

      Poista