9.10.2012

Motivaatiota ilmassa

Otin itsestäni vertailukuvat aloittaessani tämän projektin. Painoin ensimmäisissä kuvissa 95 kg ja näytin ihan kamalalta. Tänään otin uudet kuvat, koska päätin ottaa kuvat aina viiden kilon välein. En ole itse huomannut mitään muutosta vartalossani laihdutuksen aikana, mutta kun vertasin uusia kuvia vanhoihin, oli muutosta tapahtunut.

Koska laihtuminen useimmiten on hidasta, ei oma silmä huomaa muutosta. Siksi suosittelenkin kaikille näitä vertailukuvien ottamista (aika monihan niitä kyllä ainenkin täällä blogimaailmassa ottaakin). Nimittäin itse sain ainenkin hurjasti motivaatiota vertaillessani kuvia. Ja ajatuskin siitä, miltä näytän seuraavien menetettyjen viiden kilon jälkeen kutkuttaa kyllä mukavasti.

Vaikka muutos ei missään nimessä ollut suuri, oli sitä kuitenkin. Kroppa oli saanut hieman muotoa ja turvotus vähentynyt. Jotkut röllykät olivat hieman tasoittuneet jne. Ajatella, jos jaksan pusertaa itsestäni vaikka 20 kiloa pois, niin johan olisi hauskaa vertailla sitten kuvia alkuperäisiin :)

Tänään täytyisi pitää lepopäivä urheiluista, tai jos kauheasti innostun, niin vuorossa on vaan rento kävelylenkki. Tai venyttelyä. Tai molempia.

Päivä on alkanut taas rahkalla, johon mulla on viha-rakkaus-suhde. Kyllästyin siihen noin kuukausi sitten, mutta nyt se taas maistuu. Sama homma kävi kanan kohdalla, mutta pieni tauko auttaa asiaan.

Reipasta tiistaita!

 

 

2 kommenttia:

  1. Hienoa, jos näkyy muutosta! Se antaa kyllä hurjasti motivaatiota. :) Itsekin tässä odottelen, että alkaisi näkyäkin jossain, että jotain on tapahtunut... Ja rahkasta puheenollen, se on ihan kamalaa ja silti niin parasta. :D Välillä tuntuu, ettei muuta tule syötyäkään ja välillä taas ei saa lusikallistakaan alas vaikka mitä sotkisi sekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun olet eksynyt tänne blogiini :) Tsemppiä sullekin!

      Poista