8.10.2012

Kevennetty lenkki

Eiliseltä tehopäivältä on ihan muikeat jumit lihaksissa, joten tänään tein vitosviikon kakkostreenin kevennettynä versiona. Ihan perus reilun puolentunnin lenkki, joka sisälsi 12 minuutin hölkkäpyrähdyksen ja loput sitten reipasta kävelyä.

Mä luulen, että tämän painonpudotuksen kannalta olisi parempi, jos saisin tehtyä enemmän lenkkejä alhaisemmilla sykkeillä. Nythän keskisyke on heilunut siellä 145 molemmin puolin, kun painonpudotuksen kannalta olisi kai suotavaa liikkua suurinpiirtein 130 tienoilla. Joten ehkä näitä kevennettyjä lenkkejä tullaan näkemään myös jatkossa :)

Mulla on tosiaan eilisestä salista ylävartalon lihakset aivan jumissa, koska en venytellyt treenin jälkeen. Ja näin jälkikäteen venyttely on ihan mahdotonta, niin massiivinen tuo lihaskipu on. No, tietääpähän tehneensä jotain- ja toisaalta, voisihan siellä salilla käydä edes sen verran usein, ettei joka käynnin jälkeen tarvitsisi näistä kolotuksista kärsiä.

Tämä päivä on mennyt ihan rahkan voimalla, joten täytyy valloittaa tuo keittiö ja alkaa kokkailemaan jotain syötävää.

2 kommenttia:

  1. Liikunnan jälkeinen kipu on kyllä kuitenkin "kivaa", kun tietää mistä se on tullu :D

    Ens kerralla sitten venyttelyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, todellakin pakko alkaa venyttelemään. Sitä luulee oikovansa tossa kohtaa, mutta seuraavana päivänä se sitten kostautuu.

      Poista