12.10.2012

Mitä ihmettä tässä on meneillään?

Käväisin tänäänkin vaa´lla varmistaakseni kasikerhossa pysymisen. Mutta mitä ihmettä! Vaaka heitti ihan ihmeellisen lukeman silmieni eteen: 88,6 kg!! Eli eilisestä hyvästä viikkopudotuksesta vielä -1,3 kg! Siis viikossa olisi lähtenyt yhteensä näin ollen -2,9 kg!

Olen ihan äimänä tästä jumituksen jälkeisestä humahduksesta. Todennäköisesti paino tuosta tasoittuu takaisin ylöspäin, mutta aikamoista sanon minä. Tosin muistan aikasemmilta laihdutuskerroilta, että mulla paino saattoi jumittaa kuukausia ja sitten kerralla humahtaa enemmänkin pois.

Ja samaahan muistaakseni Nti Michelin kirjoitteli omassa blogissaan, että painoa oli lähtenyt yhtäkkiä hurja määrä, ihan yhdessä yössä. Eli kai tämä vaan on mahdollista.

Jos paino todella jäisi näihin lukemiin, eikä syöksyisi yhtä nopeasti ylöspäin, olisin todella onnellinen ja innoissani. Vihdoin ja viimein voisin hehkuttaa, että jotain tuloksia sentään on tullut. Ei siis kannata luovuttaa, vaikka jumitus kestäisi pitkäänkin, koska jossain vaiheessa kroppa päättää antaa periksi ja irrottaa otteensa niistä läskeistä. Ihanaa!

Tuloksien saaminen ruokkii motivaatiota ihan hirveesti ja siinä sitten onkin positiivinen oravanpyörä valmiina :) Ja tuo kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...


9 kommenttia:

  1. Ohhoh! :) Aikamoinen pudotus!

    Tuo kuva laittaa kyllä ajattelemaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä ihan älytön pudotus, mutta pessimistinä ajattelen, että se on vaan joku oikku, ja kilot tulee nousemaan lähipäivinä.
      Toi kuva on kyllä ajattelemisen arvoinen :)

      Poista
  2. Nämä painoasiat on niin mystisiä, ettei niistä koskaan tiedä. Minullakin vaihtelu päivästä toiseen on todella suurta. Voi hyvinkin olla todellinenkin pudotus, pidetään peukkuja sen suhteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Painoasiat ovat todellakin korkeampaa matematiikkaa, jota en sitten yhtään ymmärrä ;)

      Poista
  3. Mulla tosiaan oli se kolmen kilon pudotus neljässä päivässä! Siitä on tullut 1,2 kiloa takas, mutta ens torstaina saa tavallaan "varmuudella" tietää että oliko pysyvä humahdus :D

    Näitä näköjään vaan tapahtuu. Ja jos on vaan joku väliaikanen pudotus, niin ei silti masennuta! Kyllä me laihdutaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja siis sen edellispäivän iltapunnituksesta oli yön aikana hävinny 4,5 kiloa! Nuku kilot pois? ;D

      Poista
    2. Hahaa, sulla on kyllä ihan huikeita noi pudotukset :) Mulla tuli viime yönä +400 grammaa, joten pikkuhiljaa tasoittuu...mutta ensi viikolla sitten virallisessa punnituksessa näkee sen totuuden.

      Poista