12.9.2012

Vaikeuksien kautta lenkille

Nyt täytyy tehdä tunnustus: Olin jo melkein päättänyt, etten jaksa mennä tänään lenkille. On harmaata ja sateista, päätä särkee ja väsyttää, ja pitäisi siivotakin. Sitten huomasin edellisen postauksen kommenteissa kommentin Timmiltä Tädiltä, joka kertoi seuraavansa mielenkiinnolla juoksuprojektiani! Herranjestas, enhän mä voi luovuttaa, koska mulla on täällä tsemppareita! Siltä istumalta uhmasin sadetta ja tuulta, ja lähdin juoksemaan tunnollisesti juoksuohjelmani seuraavaa treeniä.

Tässä sitä sitten ollaan, läpimärkänä ja onnellisena siitä, että lähdin liikkeelle. Juoksin siis kakkosviikon ykköstreenin: 15 min hölkkää, 2 min kävelyä, 10 min hölkkää ja 2 min kävelyä (vahingossa tuli päälle vielä 2 min kävelyä) eli yhteensä 31 min= 357 poltettua kaloria, max syke 168, keskisyke 151.

Tässä sen näkee, kuinka hyvä tsemppari blogi voi olla!

3 kommenttia:

  1. Vau! Hienoa! :)

    Jotenkin vaikka satoikin tänään, niin oli lämmin. Musta olis ihanaa sellasella kelillä lähteä lenkille, kun ei tuu varmasti ihan liian hiki kun vettä sataa. Ja se suihku lenkin jälkeen, aah! :)

    Nyt en itse töiden jälkeen enää jaksa lenkkeillä, mutta pian taas kotiäitinä on aikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään kyllä lenkkeillä sateella, koska ilma on niin raikas ja hapekas. Ja tuleehan siinä niin voittaja olo, kun painaa menemään litimärkänä :)

      Mäkään en saa itseäni pitkien työpäivien jälkeen lenkille, paitsi ihan poikkeustilanteissa. Ehkä jonain aamuna kokeilen aamulenkkiä?? Hui :)

      Poista
  2. Hyvin tehty! Kiva, että "valvova silmä" sai sinut liikkeelle! Sade ja pimeys ahdistaa minuakin, ja motivaatiota todella kysytään, kun pitäisi lähteä ulos kastumaan.

    VastaaPoista