16.9.2012

Juoksuohjelma kakkosviikko/ kolmostreeni- 25 minuutin yhtäjaksoinen juoksu!!

Tosiaan tänään oli vuorossa kakkosviikon viimeinen treeni: 2min kävely, 25 min juoksu.

Mä kävelin ensin 3 min, juoksin 25 min ja kävelin 10 min. Lenkki yhteensä 38 min, keskisyke 141, max syke 182 ja kalorit 390.

Mä en tiedä mitä on tapahtunut, mutta lenkki tuntui helpolta. Ihan pari kertaa se toivomani juoksu-flow nosti päätään ihan pieneksi hetkeksi. Tottakai hegästyin ja polviin sattui jossain kohtaa, mutta verrattuna kahden viikon takaisiin aloitustunnelmiin, juoksu soljui oikein mukavasti eteenpäin. 

En sitäpaitsi olisi pari viikkoa sitten uskonut, että ylipäätään jaksan hölkätä 25 minuuttia putkeen. Mulle tämä juoksuohjelman aloittaminen on todellinen kultakaivos :) Lenkille lähtö ei ole helppoa, mutta kun vauhtiin pääsee niin se on kyllä ihana fiilis.

Tuossa lenkillä suunnittelin, että kutosviikon kohdalla (puolessa välissä juoksuohjelmaa) kokeilen viiden kilometrin matkaa. Se on nyt siis asetettu välitavoitteeksi :)

Viikonlopun syömisiä voisi kuvailla pitkittyneellä tankkauspäivällä. Perjantaina meni ne irtokarkin ja jäätelöä vähän. Lauantaina söin töissä vähän roskaruokaa ja tänään tein kotitekoisia pitsoja. Missään kohtaa ei mennyt överiksi, joten ihan hyvillä fiiliksillä aloitan uuden viikon.

Ensi viikko on haasteellinen treenien suhteen, mutta alustava suunnitelma olisi seuraava:

Ma: Juoksuohjelma 1 treeni
Ke: Juoksuohjelma 2 treeni
La tai su: Juoksuohjelma 3 treeni
Sali tai kotijumppa, jos kerkiää/jaksaa.

Näillä eväillä uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti