18.9.2012

Suunnittelua

Äsken erehdyin taas hyppäämään vaa'alle. Mulla paino ei meinaa laskea sitten millään. Koska liikuntapuolella kaikki on ok, täytyy syyn löytyä syömisistä. 

Syön edelliseen elämään verrattuna huomattavasti terveellisemmin ja määrällisesti vähemmän. Mässäily (lue: jättipussi sipseja ja dipit päälle) on jäänyt kokonaan, pienimuotoinen herkuttelu on tullut tilalle. Syön useina aamuina aamupuuron, mikä on myös uutta verrattuna entiseen.

Mutta...En ole päässyt tasaiseen ruokarytmiin kiinni. Vihanneksia ja hedelmiä tulee syötyä liian vähän. Herkkujakin tulee syötyä, vaikkakin vähemmän kuin ennen- en siis ole kieltänyt itseltäni mitään. Vettä tulee juotua liian vähän.

Mulla on todella paljon korjattavaa vielä ruokavaliossa. Sen vuoksi suunnittelin aloittavani lokakuun alkupuolella, lomani jälkeen, tiukemman ruokavalion, jonka suunnittelen etukäteen ja noudatan tarkasti. Edelleenkään ei ole tarkoitus heittäytyä kitukuurille, vaan vähän tiukemmalle ja ennenkaikkea säännöllisemmälle vaihteelle.

Annan mennä tähän totuttuun tyyliin syyskuun loppuun ja lokakuun alun (mun syysloma- kääk, miten selviä ulkomaanreissusta ilman övereitä??). Sitten onkin hyvä loman jälkeen vähän tiukentaa otetta, mulla kun lomaillessa tuppaa aina paino nousemaan.

Suunnittelin myös hankkia sen saliohjelman ja ohjauksen joko ennen lomaa tai loman jälkeen, ihan tässä lähiaikoina kuitenkin. Jospa sen myötä saisi kipinää salillekin. Hinta on kuulemma 50 euroa ja aikaa menee noin 1,5 tuntia. En tiedä yhtään, onko toi kohtuuhintainen vaiko ei, mutta rahan arvoista varmasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti