14.9.2012

Tankkauspäivä

Laihdutin 10 kiloa keväällä 2011, joten jonkinlainen lyhyt oppimäärä laihduttamiseen on käyty. Kilothan tulivat luonnollisesti takaisin korkojen kera, eihän tässä muuten laihdutusblogia kirjoitettaisikaan. Tuolta tempaukselta jäi kuitenkin mieleeni tankkauspäivät ja niiden tuoma hyöty. Söin siis silloin Jutan GFG:n ohjeiden mukaan, mutta kerran viikossa/ kerran kahdessa viikossa pidin kunnon tankkauspäivän. Silloin sai syödä mitä vaan, mutta suurinpiirtein kohtuudella. Näiden tankkauksien jälkeen multa putosi paino lähes poikkeuksetta ja etenkin jos oli ollut pitkään jumitusta jossain painossa, lähti laihdutus taas käyntiin.

En ole tutustunut tähän ilmiöön mitenkään tarkemmin, mutta tuntuu vaan siltä, että kroppa tarvitsee välillä kunnon shokin, että se jaksaa taas polttaa rasvaa. Nooh, nyt sitten päästäänkin asiaan: olen taas tänään kärsinyt migreenistä. Päätin hakea irtokarkkeja. Ostin niitä neljällä eurolla ja söin ne. Piste.

Kokeilen, toimiiko tämä hieno teoriani :) Nyt korostan kuitenkin, että näitä mässypäiviä saisi olla vaan pari kuukaudessa, max. yksi viikossa.

Niin ja Timmi Täti otti juoksuhaasteen vastaan. Jes, hieno juttu!  Jos ei tämä päänsärky helpota, niin mun tälle päivälle kaavailtu lenkki siirtyy huomiseen, mutta katsotaan. Olisihan se mahtavaa nauttia lenkkeilystä, joskus aikanaan on ne juoksu-flowtkin tullut koettua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti