4.9.2012

Hyvä fiilis

Viikko on lähtenyt hyvin käyntiin. Eiliset syömiset meni nappiin ja onnistuin välttämään myös yhden kiusauksen, ku kaveri osti hampurilaisen, ja minä tyydyin pelkkään kahviin :) 

Tänään kävin reilun tunnin kävelylenkillä. Ulkona oli aivan mahtava syysilma, aurinko paistoi ja kävely tuntui kulkevan hyvin. Tälle viikolle pitäisi sisällyttää vielä kaksi juoksuohjelmaan kuuluvaa lenkkiä, joten näillä näkymin tästä muodostuu oikein urheilullinen viikko!

Jännityksellä odotan torstain virallista punnitusta. Olen tietysti ravannut puntarilla joka aamu, mutta tuosta tavasta pitäisi päästä kyllä eroon. Kerta viikkoon riittäisi ihan hyvin. Jotenkin sitä vaan ei osaa pysyä poissa vaa' alta.

Jos vaan motivaatiota löytyy, teen illalla vielä pienen jumpan: vatsoja, kyykkyjä, punnerruksia ja venyttelyä. 

Tällä hetkellä mulla on hyvä fiilis ja motivaatio korkealla, toivottavasti tämä nyt jatkuisi vaan pidempään. Onneksi toisten blogeista saa tosi paljon tsemppiä ja vertaistukea :)

2 kommenttia:

  1. Onnea tuosta hampparin ohituksesta! Siitä se lähtee. Tsemppiä treeniviikkoon; mulla se on ainakin kiireinen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kyllähän toi koville otti, mutta selvisin! Jälkikäteen oli kyllä ihan mahtavaa, kun löytyikin sitä paljon puhuttua selkärankaa!

    VastaaPoista