3.2.2013

Vertailukuvia ja pari uutta treenivaatetta


Nyt on taas vuorossa tällainen häpeän multihuipennus (lukijan toive!). Toivottiin uusien treenivaatteiden esittelyä ja ajattelin samalla kertaa laittaa näitä muutoskuvia. Näissä muutoskuvissa ero ei ole huikaiseva, mutta se mikä tämän tekee mielenkiintoiseksi, on se että molemmissa kuvissa on sama paino! Eli kuvien välillä paino ei ole muuttunut yhtään. Kuvien välillä on kulunut 2,5 kuukautta aikaa, josta 1 kuukausi on sisältänyt salitreeniä.

Vasemmalla siis 16.11.2012 otetut kuvat ja oikealla tänään (aamiaisen jälkeen) otetut kuvat:












Tässä BB:n paita, jonka ostin myös mustana. En todellakaan voi näitä käyttää vielä, koska ovat aika slimmiä mallia. Tavoitepinoon siis menevät :)


Sama juttu tämän pitkähihaisen kanssa, on vielä liian pieni. Mutta ihana sitten, kun mahtuu päälle.Ostin myös camo- treenihousut, mutta niitä en jaksanut alkaa kuvaamaan. Ovat vielä pienet nekin, ehkä esittelen ne joskus myöhemmin sitten.

No niin, siinä sitä sitten taas tuli, läskiä ruudun täydeltä :) 


7 kommenttia:

  1. Wau! Mun mielstä voisit ihan hyvin pitää noita vaatteita nyt jos! Sulla on ihan "ohut" maha! Vertaan siis itseeni ja painan ilmeisen saman verran kuin sinä, olen vaan järkyttävän iso mahaista lajia. Salilla käyn ahkerasti. Painoa olen pudottanut karvan verran alle 30kg vuoden 2012 tammikuusta tähän päivään!
    Sä näytät hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiih, kiitos ihanista ja kannustavista kommenteista <3
      Ja rutkasti onnea ISOSTA painonpudotuksestasi! Olen ihan vihreä kateudesta, kun olet noin hurjan määrän pudottanut :)
      Noista paidoista: kuvat taitaa vähän valehdella, nimittäin livenä mun makkarat tursuilee niistä niin pahasti, että ei tulisi mieleenkään mennä julkiselle paikalle noi päällä. Täytyy vaan jatkaa projektia ja jonain kauniina päivänä sitten saan kaivaa ne kaapista.

      Poista
    2. Niin ja piti vielä sanoa että kyllä noissa kuvissa huomaa eron aivan selkeästi. Mahtavaa!
      Ja kiitos onnitteluista :D
      Projektit jatkuu ja sen verran kivaa on ettei loppua näy!
      Mä jään seuraamaan sun projektia!

      Poista
  2. Ihanaa kun laitoit kuvia :D

    Munkin mielestä noi vaatteet on tosi hyvän näköset sun päällä, ja voit vallan mainiosti niitä pitää!

    Muakin alko himottamaan toi pitkähihanen. Hitsi, just aloin miettimään mitä kaikkea mun tekis mieli ostaa. Heti kun sai vähänkin palkkaa kouraan, niin mieli on jo ostoksilla! ;D

    Kuvista on vaikeampi sanoa mikä on muuttunu, kun on niin eri kokoset. Mutta mun silmään näyttää että masusta ois lähteny vähän pois, siis että vatsa on litistyny. Ja kyljistäkin taitaa olla tavaraa hävinny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan, sitä saa mitä tilaa :D

      Noi kuvat ihan oikeesti valehtelee, ei noita vielä voi käyttää. Mutta luulisin, että suurinpiirtein seitsemän kilon jälkeen vois jo harkita :)

      Toi pitkähihanen on kyllä tosi ihana. Ja noi musta- keltaiset salihousut on ihan mun lempparit. Todella laadukkaita vaatteita, eli rahat ei mene hukkaan.

      Voipi olla että ihan vähän olisi noi makkarat pienentyneet. Muutos on tosi pientä. Mutta oikeaan suuntaan kuitenkin!

      Poista
  3. Kyllä noista kuvista muutoksen huomaa, ihan selkeesti oot jotenki "tiivistyny" eli kiinteytyny on kai se oikee sana? :) Eikä noi vaatteet näytä liian pieniltä! Oot tehny hienoo työtä siellä salilla, hyvä sinä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sä näet mun tiivistymisen selkeesti, koska itse en sitä meinaa tihrustamallakaan nähdä :D

      Mutta siitä olen ylpeä, että kaikki muutos on tullut salitreenin ansiosta, ei laihduttamalla :) On siellä salilla verta, hikeä ja kyyneleitä nähty ;)

      Parasta tietysti olisi, että sekä treenaisin että laihtuisin samaan aikaan, mutta kun paino ei suostu laskemaan, niin sitten vaan treenataan.

      Poista