21.2.2013

Protskupatukat makuvertailussa

Löysin Hong Kongin alelaarista protskupatukoita alesta ja päätin kokeilla eri makuja. Tämä vertailu perustuu siis ihan täysin makuihin, ei patukan sisältöihin eli siihen, paljonko patukka sisältää proteiinia, rasvaa ja hiilareita. Mukaan testiin pääsi Gainomaxin suklaa- appelsiini ja Leaderin neljä makua: laku-salmiakki, piparkakku, tuplasuklaa ja kanelipulla.

Olisihan siellä ollut Leaderiltä marjaisiakin patukoita, mutta en usko pitäväni niistä, siksi ne eivät päässeet mukaan tähän suureen vertailuun :D Ehkä uskaltaudun jonain päivänä niitäkin maistamaan...mutta nyt itse vertailun pariin!!

Nämä protskupatukat pääsivät suureen makuvertailuuni
  
Tämä piparkakkupatukka oli kyllä yllätys, positiivinen sellainen :) Patukka maistui ihan piparitaikinalle! Ja sekös vasta hyvää on. Patukka oli melko makea, mutta ei liian. Jotenkin patukkaan oli saatu todella aito maku ja siitä iso plussa. Asteikolla 1-10 annan tälle yllättäjälle 7 pistettä ja varmasti tulen ostamaan uudelleen.
Tämä on yksi mun lemppareista :) Tykkään patukan koostumuksesta (kuohkeampi/ pehmeämpi kun muut maistamani patukat) ja erityisesti maku on aivan ihana (raikas, puhdas, aito). Tuohon on saatu melko aidolta maistuvat suklaa ja appelsiini. Suosittelen muillekin! Asteikolla 1-10 tämä saa multa yhdeksän pistettä!
Ihana suklaaunelma! Patukka todellakin maistui suklaiselle ja olin iloisesti yllättynyt. Patukka saa multa pisteitä 7,5! Voisin ostaa uudelleen!
Uuh, miten makea ja mitäänsanomaton patukka. En tykännyt, enkä löytänyt mitään kanelipullaan viittaavaa mausta. Pisteitä 3 :(

Lakupatukalle antaisin 1-10 asteikolla vain kolme ja puoli pistettä. Maku oli todella keinotekoinen ja teollinen. En varsinaisesti löytänyt patukasta lakun tai salmiakin makua. Kyllähän tuon syö, mutta en taida toista kertaa ostaa. Harmittaa, koska olisi ollut kiva löytää salmiakin tai lakun makuinen terveellinen syötävä :D

Lopputulos: Pitäydyn jatkossakin Gainomaxeissa, ja piparkakun + tuplasuklaan makuista Leaderia voin joskus ostaa.
 

4 kommenttia:

  1. Ostin Lidlissä hädissäni piparipatukan kun luin päivällä tän postauksen. Ei kamala muttei erityisen hyväkään. Menettelee. Sisältöähän mä tuijotan kuitenkin eniten:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on makuasioita :) Mutta ei tuo piparkakku munkaan suosikki ole.

      Poista
  2. Minä olen lukuisten kokeilujen jälkeen todennut parhaimman makuiseksi Fastin Luxus minttusuklaan. On vieläpä niin iso että siitä syö kaksi kertaa. Tosin makuasioistahan ei voi kiistellä :)

    -koo

    VastaaPoista