20.2.2013

Pikakuulumiset ja maaliskuun hahmottelua

Taas on viikko hurahtanut kauhealla vauhdilla, enkä ole tänne blogimaailmaankaan kerennyt :( Lemppariblogit on lukematta ja omaakaan en ole kerennyt päivittämään.

Tämän viikon yksi keskeinen teema on ollut flunssa. Kuumetta ei ole onneksi ollut, mutta vetämätön ja flunssainen olo. Nokka vuotaa ja kurkku on kipeä aamuisin. Ja asiaa ei auta yhtään se, että viikko on superkiireinen kaikinpuolin.

Mä olen kerran käynyt tällä viikolla salilla. Pienestä flunssasta huolimatta treeni oli mahtava <3 En tiedä mistä se riippuu, kun välillä treenistä saa aivan mahtavan olon ja se kulkee kuin unelma. Mutta välillä se on ihan kauheaa takkuamista. Yksi juttu on tietysti syömiset, eli jos menen tyhjällä mahalla salille, on treeni tuhoontuomittu. 

Huomenna olisi vuorossa jalat ja sunnuntaina selkäpäivä.

Syömiset ovat menneet ihan ok, en ole kauhean tiukkaa linjaa noudattanut, mutta mitään ylilyöntejäkään ei ole tapahtunut. Aamuisin olen saanut puuron alas, mikä heijastuu ihan koko päivän jaksamiseen.

Paino junnailee edelleen 87- alkuisena, ehkä pieni plussa tulossa tälle viikolle.

Mietiskelin muutes maaliskuuta ja ajattelin asettaa itselleni siihen haasteen. Tammikuu meni hienosti tiukalla linjalla ja sain kolme kiloa painoa pois. Helmikuu on mennyt tasaisella rennolla linjalla, eli en ole laihtunut, mutten lihonutkaan. Maaliskuussa olisi sitten aika taas saada pari kiloa karistettua.

Ruokavaliota on tiukennettava, kasviksia lisättävä ja ihanat itseleivotut sämpylät jätettävä pois. Myös herkkulakko on aloitettava taas. Se ei liene vaikeaa, koska en nytkään herkkuja juurikaan syö.

Salitreeni on ja pysyy myös maaliskuun, mutta kovasti pitäisi lisätä aerobista, että saisi läskit liikkeelle.

Tässä helmikuussa en ole kovasti panostanut tähän itse laihduttamiseen, mutta maaliskuusta tulee sitten tammikuun kaltainen kuukausi, jolloin oikeasti pistän kaiken peliin :)

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva kuulla susta taas :)

    Oot kyllä reipas kun kipeenäkin menit salille. Ja sun ens kuun suunnitelma kuulostaa tosi hyvälle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä kunnolla kipeenä salille menisi, mutta tälleen semi- kipeenä ajattelin kokeilla. Ja olin tarpeeksi kunnossa tekemään treenin.

      Olen oppinut kuuntelemaan itseäni, nimittäin yhtenäkin päivänä lopetin treenin kun huimasi (en ollut syönyt riittävästi ennen treeniä). En siis kuumeessa mene salille, joku raja sentään :)

      Poista