4.2.2013

Paluu "koviin" treeneihin

Uu-jeah! Pääsin tänään taas treenaamaan kovaa ja otin kyllä olkapää-rinta-treenistä kaiken irti. Kevennetty viikko toimi juuri kuten pitikin ja olin tarmoa täynnä salille mennessäni, vaikka takana olikin jo pitkä päivä. On muuten hassu olotila, kun oikein himoitsee päästä salille :) En olisi koskaan voinut uskoa, että mulle käy näin :)

Tosiaan salilla koitin lisätä kaikkiin liikkeisiin painoja. Esimerkiksi vipunostoissa huomasin, että niitä painoja olisi voinut nostaa jo aikaisemminkin, mutta joku ihme kynnys siihenkin on vaan olemassa. Tästä lähtien nostan painoja ahkerammin, otan vaikka varuiksi viereen pienemmät käsipainot, joihin voin siirtyä jos painavemmilla ei jaksa lopuun asti.

Treeni kesti 10 minuutin lämmittelyillä tasan tunnin ja kaloreita paloi 510, ihan ok olkapää- rinta- päivälle!!

Huomiselle suunnitelmissa ainenkin kevyttä lenkkiä raikkaassa ulkoilmassa.

Että ihan semmoinen peruspäivä taas pulkassa! Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Ps. Ai että mua huvittaa salilla semmoiset nuoret miehet, bodarinalut, jotka treenaa hupparit päällä (se on ihan ok) ja ne huput päässä (tämä osuus mua huvittaa, koska näyttävät ihan joltain tontuilta, jotka viipottavat pitkin salia). Jokainen tietysti tyylillään, ei siinä mitään :) Ja voihan sillä olla joku syvempi merkitys, josta en ole vielä tietoinen!

1 kommentti: