9.11.2012

Sipsiähky

Testasinpa tänään entisen elämäni suurinta herkkua: sipsejä ja dippiä. Ostin sellaisen hieman pienemmän pussin ja yhden kermaviilin + valkosipulidipin. Entisessä elämässä olisin tässä kohtaa ostanut jättipussin (350 grammaa) ja KAKSI kermaviiliä + KAKSI erilaista dippiä!

Sitten ei muuta kun sohvalle ja syömään. Muutama ensimmäinen sipsi maistui taivaalliselle. Mutta hyvin pian, oikeastaan aika ärsyttävän pian, sipsit alkoivat maistumaan puulle ja ällörasvaiselle. Se "terävin kärki" niistä oli kadonnut johonkin. En saanut edes tuhottua kaikia sipsejä/ dippiä, kun ne lensivät roskiin.

Sitten paniikissa puntarille. Huokaus, paino ei ollut noussut viittä kiloa :) Kuulostaa varmaan ihan pimeeltä touhulta ;) Mutta noiden sipsien takia aikanaan lihoin, joten tuntuu, että pussillinen sipsejä tuo kaikki pudotetut kilot takaisin.

Testin tulos: En enää tykkää sipseistä. Joudun varmaan sanomaan niille jäähyväiset. Hyvästelen ne vanhat kaverini kyllä ihan mielelläni. Kaikki vaan loppuu aikanaan. Ehkä saatan joskus muistella menneitä niiden kanssa, mutta todennäköisesti äärimmäisen harvoin. Mulla on nykyään paljon parempia kavereita, kuten maitorahka ja viinirypäleet :)

2 kommenttia:

  1. Noi viimeksi mainitsemasi onkin parempia kavereita :)
    T. Yks myös sipsiä maistellu...

    VastaaPoista
  2. Näin se on! Ihanaa huomata, että tietyistä herkuista vaan oppii luopumaan ihan itsestään, ja tiettyjä ruokia oppii syömään, kun niitä tarpeeksi kauan lautaselle lappaa!

    VastaaPoista