16.11.2012

Läskit eetteriin

Tänään hain tavoitepöksyt postista. Windpantsit ovat tavoitepöksyt sanan varsinaisessa merkityksessä, koska ne ei menneet edes kiinni. Salihousut ovat venyvää kangasta ja menivät kyllä jalkaan, mutta mikään kaunis näky nekään ei ole.
Päätin laittaa tässä yhteydessä läskini eetteriin ja esitellä uudet salihousut. Näky on aivan järkyttävä, pahoittelen, mutta tämä on totuus. Voitteko kuvitella tuohon vielä 7 kiloa lisää ihraa, jotka kropassani oli vielä kesällä :) Ihan kamalaa!

Apuva, kauheaa katsoa itseä näistä kuvista!

Noi valkoiset kaistaleet on housujen hintalaput :)

Voi kamala noita selkäläskejä :(
 Nyt olen sitten virallisesti esitellyt läskini, toivottavasti puolen vuoden päästä voin esitellä jo ihan erilaista kroppaa täällä :) Jos ei muuta, niin ainenkin nämä kuvat motivoi jatkamaan projektia!!

2 kommenttia:

  1. Noi housut on niin ihanat! Kunhan meen taas töihin niin pitää itekki harkita :)

    Oot muuten ihan saman kokonen kun minäkin. Tai no mehän ollaanki melko saman painoisia :) Turhaan murehdit selkäsläskejä, noin vyötäröstä tiukat housut saa lyllä keskivartalon hieman eri näköiseks, kun väljemmät housut.

    Ihana olet! :) Ja kesällä ollaan huppukunnossa, eiks vaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää housut on tosi laadukkaat. Myös ne windpantsit on ihanat, mutta esittelen ne sitten kun ne mahtuu päälle :P Tuo vyötärö on hieman tiukka (ei kuitenkaan kiristä yhtään), joten läskit oikein pulpahtaa esiin. Mutta ajattelin laittaa kertarytinällä kunnon kammotuskuvan :D

      Itseasiassa me ollaan varmaan aika tarkalleen saman kokoisia. Mulla on painoa enemmän, mutta olen 5 cm pidempi. Pituuteen suhteutettuna aika samoissa mennään :)

      Ja todellakin, kesällä ollaan ihan oikeesti jo paljon hoikempia. Ainenkin noista läskiröllyköistä on päästävä eroon!

      Poista