19.11.2012

Epäonnistumisia ja luovuttamisfiiliksiä

Olen tosi pettynyt itseeni. Onnistuin sabotoimaan viikonlopun aikana monen viikon työni tuloksen. En varsinaisesti edes mässäillyt viikonloppuna, mutta söin tosi hiilaripainotteisesti ja kävin viihteellä, eli drinksujakin tuli kumottua. Ja lihoin kilon! Joku saattaa nyt ajatella, että kilo sinne tänne, mutta mulla on niin hidas laihdutusvauhti, että mulle toi kilo on iso juttu!

Eilen illalla kävi mielessä, että luovuttaisin kokonaan. Tuntuu niin vaikealta koko laihduttaminen ja tulostakaan ei meinaa tulla. En ymmärrä mitä tässä pitäisi nyt tehdä. Muissakin blogeissa on hieman samaa tunnelmaa ilmassa. Plääh...

Aikaisemmilla kerroilla olen aina saanut vaan jatkettua laihduttamista, mutta nyt en tiedä.
Katsotaan, mihin suntaan tämä tästä kääntyy.

Ps. Anteeksi kun valitan täällä, mutta pakko oli jakaa tämä teidän kanssa.

19 kommenttia:

  1. Tsemppiä!! Takapakkien kautta voittoon! Voisiko noin sanoa... Itsellä on nyt koko marraskuu mennyt pakitellessa. Ei varmasti fat to fit -projektiani edista lähestyvä jouluaika ja SUKLAA ym herkut. Olen tänä aamuna luvannut itselleni etten sabotoi urakkaani jatkuvalla suklaan napostelulla. Voisi sanoa, että tämän painon ylläpidon taidan vaivatta. Todella tuntuu siltä, että kaikissa blogeissa samoja fiiliksiä, mutta jaksettava vain läpi tämän synkän vaiheen :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mä en tiedä mikä tässä nyt mättää. En saa itseäni lenkille ja syömiset on mitä on. Voiko tämä johtua tästä pimeydestä ja masentavasta vuodenajasta? Nämä on juuri niitä kriittisiä kohtia, joissa olen ennen luovuttanut ja homma on palannut lähtöpisteeseen. Nyt täytyisi vaan jotenkin saada itseään niskasta kiinni ja takaisin ruotuun. Ei pitäisi harmitella sitä, että tulee plussatulos tälle viikolle eikä sitä, että joudun tiputtamaan jo kertaalleen tiputtamani kilon. Pitäisi ajatella, että siitä se taas lähtee ja että takapakkeja tulee väistämättä.

      Poista
  2. Et varmasti nyt luovuta hyvä ihiminen!!
    Taatusti ottaa päähän, mutta ei siihen elämä kaadu! Jos ei vauhti oo nopea, niin on se silti parempi kuin se, että luovutat ja paino lähtee nousuun.

    Sun ei ehkä pitäs niin kauheesti murehtia sitä lenkittömyyttä, vaan mieti että meet sitten kun huvittaa. Tee vaikka välillä jotain muuta liikuntaa josta tykkäät.
    Josko sulla on vaan kyllästyminen? Mullakin nimittäin sen tanssin suhteen on just nyt sellanen hetki, että se ei nappaa yhtään. Siksipä en oo sitä muutamaan päivään tehny, vaan tehny kotitöitä vähän enemmän, valmistellu joulua jne...Sitten taas kun siltä tuntuu, niin pistän musiikin soimaan :)

    Mihin tässä on kiire? Ei niin mihinkään :) Rauhassa vaan niin hyvä tulee.
    Piristyhän nyt! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä luovutakaan! Alkoi itseäkin niin ahdistamaan tämä ruikutus, että otin ja lähdin lenkille. Lähdin sillä asenteella, että vaikka konttaan jos siltä tuntuu. Eli ihan ilman paineita. Ja hölkkäsin sitten puoli tuntia putkeen :) Sitten hain kaupasta terveellistä ruokaa kaapin täyteen. Ja sitten tein kaikki rästityöt ja nyt onkin taas hyvä olla.
      Meillä ei todellakaan ole kiire, sinä sen sanoit! Näitä aallonpohjia tulee, mutta ne myös menee ohi. Oot ihana kun jaksat aina tsempata :) Kiitos <3

      Poista
    2. Muakin aina piristää kun joku tsempaa sillon kun on huono fiilis koko homman suhteen. Ihanaa että sait lenkin tehtyä :D Kyllä kaikki aina kääntyy hyväks kun vaan halua riittää :)

      Hyvä sinä!!

      Poista
    3. Tää tsemppaus on ihan mahtavaa! Kyllä me suosta aina noustaan :)

      Poista
  3. Etkä missään nimessä ole lihonut viikonlopun aikana kiloa!!! Nestepöhötystä se on -hiilareiden ja viihteellä olon jälkeen aina sama kaava. Noin neljässä päivässä nesteet lähtevät. Laskitko paljon kalorit ylittyivät? Normikulutuksen lisäksi sinun olisi pitänyt syödä/juoda 7000 - 9000 kaloria yli normaalin kulutuksen, jotta olisit oikeasti lihonut kilon.

    Tälläistä saarnaa olen pitänyt itsellenikin niin monta kertaa, että tulee rutiinilla..
    Nyt vaan ruotuun takaisin - veikkaan että torstaina tuo kilo on menneen talven lumia.

    Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kun olisikin vaan pöhötystä! Oikeastaan torstaipunnituksessa näkee sitten totuuden. Mä en ole kaloreita missään vaiheessa laskenut, mutta en mitenkään hirveesti edes syönyt. Ehkä tää lenkittömyyskin vaikuttaa.
      Hyvä että saarnaat :) Pakkohan tässä on ruotuun palata, kun kaikki niin kannustaa :)

      Poista
  4. Luovutusta ei tueta!! :) Välillä on huonompia aikoja, mutta usko pois löydät taas motivaation ja pääset jatkamaan! :) Olet saanut jo hienoja tuloksia!! Et kai halua nyt luovuttaa ja kohta aloittaa alusta siitä mistä aikaisemmin lähdit? Nyt voit vielä pysäyttää tämän!

    Lähde pienistä jutuista kokoamaan isompaa kuvaa :) Tsemppiä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on oikea asenne, ettei luovutusta tueta! Te ootte kyllä hyvin saaneet mut nyt aivopestyä, enkä todellakaan aio luovuttaa. Enkä enää ikinä halua painaa sitä 95 kiloa!!!! Tämän päivän lenkkikin antoi uutta potkua ja huomenna uudestaan hölkkäilemään! Kiitos sullekin <3

      Poista
  5. Ethän sinä nyt vielä tiedä lihoitko yhtään, odota pari päivää, niin ehkä koko kilo on jo kadonnut. Mikä ainakin on sataprosenttisen varmaa, on se, että jos nyt luovutat, kadut sitä. Tsemppiä, eikä mitään luovuttamisia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana :) En voi enkä aio luovuttaa. Oli vaan aamupäivällä heikko hetki, mutta onneksi mulla täällä näin mahtavat tsempparit. Iso kiitos myös sulle :)

      Poista
  6. Ei luovuteta. Jos oikein pahaksi tilanne joskus äityy, niin pienen tauon voi pitää ja sitten taas uudella voimalla projektin pariin. :)

    Sä pystyt siihen kyllä. Tsemppiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon nyt päättänyt, että lenkkeily jatkuu, mutta rennommissa tunnelmissa kuin aiemmin. Ja sitä kautta haen uutta potkua projektiin. Kiitos sinullekin kannustuksesta, mä ihan oikeasti arvostan tätä tsemppausta :)

      Poista
  7. Hyvä ettet luovuttanut! Kyllä se siitä, huonoja aikoja aina tulee, mutta ne menevät kyllä ohi!

    Itse olen joskus miettinyt tuota luovuttamista siten, että mitä se sitten tarkoittaa, jos lopettaa sen projektin (laihduttamisen, kuntoilun, minkä vaan). Että tuoko se luovuttaminen muka hyvää oloa ja tyytyväisyyttä itseen? Jos sen projektin on aloittanut, koska ei ole tyytväinen itseensä tai elämäänsä, niin todennäköisesti sitä on vielä tyytymättömämpi sitten, jos lopettaa ja antaa kaiken aikaansaadun vain valua viemäristä alas. Joskus voi ottaa rennommin ja joskus asiat menevät päin mäntyä, vaikka kaikkensa yrittäisikin, mutta silloinkin voi sentään iloita sillä, että minähän en prkl luovuta! :)

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tosiaankaan halua valuttaa viemäristä alas kaikkea tätä työtä, mitä olen tähän asti tehnyt. Olkoonkin vauhti sitten hidas, tärkeintä että edes joku vauhti on päällä :) Kiitos <3

      Poista
  8. Hei, minä en usko, että se kilo on oikeasti tullut lisää! Siis tarkoitan, että se ei myös lähtisi nopeasti. Uskon tuohon nestepöhötyshommaan, koska itselläni on montakin kertaa rutiineista poikkeavan syömisen/juomisen jälkeen paino noussut ja muutamassa päivässä se tasaantuu siihen mitä se oli aiemmin. Ja muutenkin paino heittelee koko ajan. Välillähän näitä syvältä olevia päiviä ja tuntemuksia tulee, mutta ei luovuttaminen ole ratkaisu. Eikä siitä seuraa kuin entistä surkeampi fiilis. Mutta senhän sinä tiedätkin. Ihana kun et lopettanut! <3 Minä ainakin uskon sinuun. Sinä pystyt karistamaan kaikki ylimääräiset kilot, oli se vauhti sitten miten hidas tahansa. Olet jo onnistunut pudottamaan monta kiloa! Tällaisia satunnaisia painonheilahteluita ei lasketa. Minulla ainakin heilahtelee paino viikon sisällä parin kilon haarukassa, enkä enää nykyisin jaksa hirveämmin edes huolestua siitä puolentoista kilon painonnoususta. Punnituspäivänä sen vasta näkee, miten se viikko on mennyt. Ja yhden kilon lihominen ei muutenkaan kaada mitään pitkällä tähtäimellä. Tsemppiä ihan kauhean paljon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon <3
      Sä oot ihan mahtava tsemppari. Tästä jatketaan pää pystyssä eteenpäin!!!

      Poista
  9. Hei, ei se läski noin nopeesti tartu. Se kilo mikä on tullut on nesteitä ja nekös saa liikkeelle muutamalla kunnon aerobisella ja sitten pitää muistaa juoda vettä tarpeeksi päivän aikana, että aineenvaihdunta pysyy käynnissä. Vedellä saa kehosta ylimääräiset nesteet liikkeelle. Eli minimissään 3litraa/päivä!! :) Tsemppiä!

    VastaaPoista