6.11.2012

Lenkillä! Vihdoinkin sain itseni ylös sohvan pohjalta!

Voi ihanuus ja kamaluus, sain itseni lenkille. Seiskaviikon kakkoslenkki oli pakko muokata hieman kevyemmäksi, eihän sitä tauon jälkeen voi täysillä startata :) Lenkin pituus oli 37 minuuttia, 400 kaloria, max syke 170 ja keskisyke 145. Hölkkäsin 25 minuuttia ja kävelin 12 minuttia. Hölkkä kulki kuin unelma. Inhottavaa lenkissä oli tuo kylmähkö ilma ja LOSKA, joka kasteli lenkkarit jo ensi metreillä litimäriksi. Inhoan edelleen tätä talven alkua, siitä ei pääse mihinkään.

Ja sitten toinen iloinen asia: sain nimittäin jo toisen kommentin laihtumisestani! Ihan outoa, koska en omasta mielestäni ole tiivistynyt yhtään. Eikä mitkään vaatteet tosiaankaan ole väljempiä. Hassua, mutta samalla motivoivaa!


4 kommenttia:

  1. Hienoa! :) Siitä se taas lähtee. Loska on kyllä inhottava asia, mieluummin olis sit kunnolla lunta ja pakkasta kuin jotain nollakelejä ja inhottavan märkää. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin! Mutta pakko vaan kestää nämä inhottavat välivaiheet. Itse en nimittäin juoksumatolle suostu siirtymään, ellei ulkona ole -30 astetta pakkasta :)

      Poista
  2. Ihanaa että sait lenkkimotivaation takas! :) Ehkäpä se tuntuu jopa astetta paremmalta nyt, kun oot "selättäny" huonon säänkin ;)

    Kyllä tollanen pudotus aivan varmasti jo näkyy! Ootko ottanu ittestäs yhtään kuvia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä otin aloituskuvat 95 kiloisena ja siten seuraavat 90 kiloisena ja ajattelin, että otan aina viiden kilon välein. Kyllähän niissä kuvissa kai jotain tiivistymistä näkyy, mutta outoa ettei vaatteista huomaa mitään.

      Poista