7.11.2012

Seiskaviikon kolmoslenkki

Nyt on surullisenkuuluisa seiskaviikko pulkassa. Tämän päivän lenkkinä oli 5 km:n lenkki, johon aikaa kului 36 minuuttia 40 sekuntia. Kaloreita paloi 419, maksimisyke 175 jakeskisyke 150. 

Tein mokan ja lähdin lenkille liian täydellä mahalla. Normaalisti juoksen tyhjällä mahalla tai reippasti aamiaisen jälkeen. Ja todellakin aion tehdä niin jatkossakin. Nyt tuntui että ruoka hölskyy mahassa ja pyrkii ulos joka toisella askeleella. Heti kotiin päästyä piti päästä vessaan, vatsa oli niin sekaisin :(

Mutta joo, aika oli hieman parempi kuin viimeksi samalla matkalla. Eli juoksutauko ei ole oleellisesti rapistanut kuntoa :) 

Nyt kun lenkit ovat taas ohjelmassa, on ruokahalukin paljon suurempi. Voisin syödä ihan mahdottomia määriä sapuskaa! Se varmaan näkyy myös huomisessa viikkopunnituksessa. Nyt on ainenkin sellainen fiilis, että plussaviikko olisi tulossa...

2 kommenttia:

  1. Minulla on ihan sama, että mahan pitää olla melko tyhjä, kun lenkille lähtee, muuten tulee paha olo ja pistää. Se onkin välillä hankalaa, kun aamulenkille ei tietenkään aina pääse, ja iltapäivät ja illat menevät niin helposti ruoan mussuttamiseksi :)

    Viiden kilometrin lenkki onkin sellainen, että siinä on helppo seurata juoksukunnon ja -nopeuden kehittymistä, jos juoksee aina saman reitin. Välillä tauko tekee hyvää, levossakin voi kehittyä, jos on pitkään treenannut säännölliseste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse huomasin, että tuo lepo teki hyvää sekä kropalle, että päälle. Ja näin alussa kannattaakin ottaa rauhassa, ettei tule mitään vammoja. Mulla meinaa aina polvet kipeytyä (ylipainon vuoksi) ja koitan kuunnella kroppaani niiden suhteen tosi tarkasti.

      Poista