20.11.2012

Isosti kiitoksia kaikille tsemppareilleni!

Mä vähän luulen, että olen saanut lukijoikseni ne kaikista parhaat sellaiset :)
Viime postauksen uskomaton tsemppivyöry yllätti minut, vaikka tiesinkin ettei kaveria täällä jätetä ja että porukalla mennään eteenpäin tiukoissa tilanteissa.

En voi liikaa hehkuttaa tätä ryhmän voimaa. Vaikka ei livenä tunnetakkaan, niin tunnemme täältä blogimaailmasta. Taistelemme samojen asioiden kanssa ja todellakin tiedämme mitä ne sudenkuopat tässä hommassa ovat. 

Mulle noi tsemppiviestit oli oikeasti tosi tärkeitä ja niiden voimalla unohdin kaikki luovuttamisajatukset! Olette oikeita helmiä :) Kiitos jokaikiselle :)


4 kommenttia:

  1. Mä niin tiedän, miltä noi epäonnistumiset tuntuvat... Tsemppiä täältäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti niitä vaan tulee tietyin väliajoin ja niistä on päästävä yli :)
      Kiitos <3

      Poista
  2. Nyt vaan takaisin hevosen selkään ja äkkiä :-) Pystyn hyvin samastumaan hitaaseen painonpudotusvauhtiin ja sen aiheuttamaan turhautumiseen, mutta pyrin ajattelemaan pääasiassa sitä hyvää oloa, joka seuraa reeneistä ja onnistuneesta ruokapäivästä :)

    Pienet takapakit ja laiskottelupäivät ja viikot pitäisi lukea vain lepohetkiksi, ei totaalisiksi lopetuksiksi. Tsemppiä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhut asiaa! Kukaan ei pysty painoa pudottamaan ilman pieniä takapakkeja! Niitä tulee, se on hyväksyttävä, mutta luovuttaa ei saa :)

      Poista