3.3.2013

Pöh :/

Aamu alkoi väärällä jalalla. Tavarat tippuili käsistä ja muutenkin oli jotenkin huono fiilis. Sitten se rävähti päälle: ihan jäätävät menkkakivut. Kipu on ihan sanoinkuvaamaton, enkä edelleenkään ymmärrä mistä nämä kivut on yhtäkkiä tulleet. Mulla oli nuorena kovat kivut ja niihin määrättiin e- pillerit. Pillereistä luovuin ehkä pari vuotta sitten, mutta nyt muutaman kuukauden ajan kivut ovat olleet ihan hirveät.

Olen yrittänyt tuumailla, mistä tämä voisi johtua, mutten ole keksinyt mitään järkevää syytä. On vaan kärvisteltävä asian kanssa. Toinen huono juttu tänään oli se, että energiat oli salilla ihan vähissä. Niukka ruokavalio ja kova treenaaminen ei sovi yhteen, itseasiassa se on täysin mahdoton yhtälö. Sen totesin tänään jalkatreeniä tehdessäni.

Sain kyllä uuden ennätyksen jalkaprässissä (115 kg) ja muutenkin tein iha ok treenin (tosin lyhennetyn version), mutta energiatasot oli tosi alhaalla. Mullahan oli hieno suunnitelma, että nyt maaliskuussa ennätykset paukkuu salillla, mutta pakko on valita painonpudotuksen ja kovan treenin välillä. Yksinkertaisesti ne ei nyt mahdu samalle kuukaudelle.

Mä joudun olosuhteiden pakosta valitsemaan tuon tiukan ruokavalion ja painonpudotuksen, koska mun on pakko päästä monta kuukautta riivaneen painojumituksen yli. Jos sen vuoksi joudun hieman salitreeniä keventämään, niin olkoon sitten niin.

Nyt odottelen, jospa särkylääkkeet auttaisivat näihin kipuihin. Pöh :/

2 kommenttia:

  1. Mulla on käynyt ihan samalla tavalla noiden menkkakipujen kanssa. Teininä sain pillerit ja söin niitä kymmenisen vuotta. Nykyään on sitten ihan jäätävät kivut, mihin ei aina edes särkylääkkeet auta. :/

    Menkkojen aikaan muuten energiat on helposti vähissä salin puolella, kun estrogeenit on niin alhaalla. Jostain joskus luin, että ihan huippu-urheilussakin valmentajan pitää ottaa huomioon se, että ennätyksiä ja muita ei havitella menkkojen aikana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Lohduttavaa kuulla, etten ole asian kanssa yksin ja ettei tämä ole mitenkään harvinaista.

      Ja hyvä tietää toi, ettei välttämättä kannata ennätyksiä kokeilla menkkojen aikaan :)

      Poista