3.1.2014

Hyvä startti

Vuosi on startannut hyvin käyntiin. Motivaatio on korkealla. Ruokaremontti on ollut dramaattinen: kaikki herkut ovat jääneet pois ja tilalle on tullut rahkaa, raejuustoa, kaurapuuroa ja kaikkea muuta terveellistä. Viilattavaa riittää vieläkin, esim. aamupala on minulla työn ja tuskan takana, koska mikään muu kuin kahvi ei tunnu maistuvan aamulla.

Parempaa kohti mennään ja se tuntuu hyvältä. Maha murisee ja nälän tunnetta on pakko kestää. Mutta kokemuksesta tiedän, että ensimmäisen viikon jälkeen vatsalaukku on jo pienentynyt niin, ettei em. vaivoista tarvitse kärsiä loputtomiin. Herkkujakin tekee tietysti mieli, mutta senkin tiedän, että ajan myötä tuokin menee ohi. On vaan pakko selvitä parista ensimmäisestä viikosta.

Onneksi motivaatio on näinkin kova. Ei tarvitse kun peiliin vilkaista, niin luovuttaminen häipyy heti mielestä. En yksinkertaisesti halua olla tällainen iso pulla.

Nesteet on lähteneet kivasti liikkeelle, vaikka naistenvaivat tulivatkin heti sotkemaan projektiani. Paino oli tänä aamuna 88,9 eli 2,1 kg on lähtenyt parissa päivässä. Aikamoinen nestepöhö ollut siis meikäläisen kropassa valloillaan.

Liikunta ei vielä ole astunut kuvioihin mukaan. En aio haukata liian isoa palasta kerralla, ettei mene heti metsään. Otan rauhallisesti ja laitan ensin syömiset kuntoon ja siinä sivussa tiputtelen ensimmäiset kilot. Sitten kun siltä tuntuu, ampaisen salille ja lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti