16.1.2014

2. viikkopunnitus: -1 kg

Eilen oli tosiaan punnituspäivä ja paino oli 87,2 kg. Pudotusta viikossa siis -1 kg! Hiphei, hyvä vauhti päällä. Vaikka tiedän kyllä hyvin, että vauhti hiljenee koko ajan, mitä pidemmälle projektissa pääsen. Tämä ensimmäinen kuukausi on aina vähän vauhdikkaampi.

Lenkille en ole itseäni oikein saanut, olen keskittynyt ensisijaisesti ruokavalion viilaamiseen. Vettä olen juonut hieman enemmän kuin aikaisemmin. Aamiainen tulee syötyä joinain aamuina ja silloin kyllä huomaa kuinka hyvin ainnenvaihdunta lähtee käyntiin.

Aion tämän tammikuun vetää tiukalla systeemillä läpi, katsotaan sitten helmikuussa millaisen ruokavalion itselleni kehittelen. Ainenkin pari herkkupäivää on saatava ;)

3 kommenttia:

 1. Hei! En tiedä, mitä kautta päädyin blogiisi, mutta huomasin, että olemme saman painoisia. Tämä on siis mielenkiintoista seurata ja verrata, miten sinun painosi laskee omaani verrattuna :) Itse lähdin painosta 89,2 kg ja olen 27 v. Aloitin oman kevennetyn elämäni 7.1. Paino laski reippaasti ensimmäisen viikon aikana 2,2 kg. Sitten alkoivat jumpat, joissa käyn säännöllisesti ja paino nousi kilon verran. Aina sama juttu! :D Nyt on odotteluvaihe, että paino lähtee laskuun :) Tsemppii sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan blogiani!

   En ole mikään superbloggaaja, mutta silloin tällöin tulee päiviteltyä painolukemia ja yleisiä fiiliksiä.

   Mullahan on hieman, kröhöm, pitkä projekti ollut, kun aina tulee takapakkia. Ja aina aloitan alusta. Mutta jospa sitä tällä kertaa onnistuisi :)

   Yhdessä mennään eteenpäin!

   Poista
 2. No voi kuule, itekki olen alottanut alusta niin kauan kuin laihduttaminen on vain ollut sallittua mulle. Nyt on kyllä hyvä draivi päällä, liikunta maistuu ja herkkujakaan ei tee mieli, kuhan kaapista löytyy niitä terveellisiä vaihtoehtoja. Mun heikkous vaan on, että en oikeen tiiä miten syödä, kun treenaa.. Voi olla niinkin, että syön liian vähän.. Personal trainerin palkkaaminen olis haave, mutta en taia raaskia.. Käytän Fatsecret.fi :n kalorilaskentaa, ruokien kirjaaminen ylös on suuri apu. Mutta jatkuu jatkuu, jaksaa jaksaa ;)

  VastaaPoista