28.12.2012

Uunituore saliohjelma

Eilen kävin salilla hankkimassa itselleni saliohjelman. Olen tätä odottanut jo pitkän aikaa, koska nyt saan jotain järkeä ja rytmiä omaan salitreeniini. Tiedän mitä teen, teen liikkeet oikein ja oikeat liikkeet oikeana päivänä.

Toivoin kolmijakoista ohjelmaa ja sellaisen sainkin. Käytiin kaikki liikkeet läpi ohjaajan kanssa ja kyllä sen vaan huomasi, että pienestä se on kiinni, että liikkeen tekee oikein tai väärin. Ihan pienellä hienosäädöllä liike onkin ihan erilainen.

Tarkemmin kerron ohjelmastani heti, kun saan puhtaaksikirjoitetun version käsiini elikkäs ehkä huomenna :) Kyllä tämä tuo ihan erilailla motivaatiota treenaamiseen, kun voi olla varma että tietää mitä tekee.

Nyt on lihakset aivan jumissa eilisestä, mutta huomenna olisi tarkoitus aloittaa uudella ohjelmalla!

Sitten painoasioihin...eilinen paino oli 88,4 kg eli taas on tullut reippaasti plussaa. Kohta ei voi puhua enää laihdutusblogista, koska plussaviikot vaan jatkuvat. En tiedä miten saisin itseni ruotuun syömisten suhteen...ehkäpä vuoden alusta on pakko aloittaa esim. GFG:n ruokavalio, että saisi homman taas rullaamaan. 

En jaksa kuitenkaan stressata :) Joulu on vaan kerran vuodessa :)

1 kommentti:

  1. Jee, nyt kun sulla on ohjelma niin ehkä saat salislle menosta harrastuksen. Hyvältä kuulostaa! :)

    VastaaPoista