9.12.2012

Paluu

Olettekin huomanneet, että postauksia ei ole tullut ja viime torstain punnituskin jäi välistä. Kyllä, kiireitä on ollut, mutta ne ei saisi toimia tekosyynä syömiselle ja liikkumattomuudelle. Olen antanut laihdutuksen olla, en ole katsonut yhtään mitä syön, enkä ole lenkkeillyt. Tänään se sitten iski: ihan armoton morkkis tästä kaikesta.

Oikeastaan tämä lipsuilu sai alkunsa pikkujouluista. Tuli syötyä ja juotua joka kekkereissä, oli krapulapäivää ja sitä sun tätä. Ulkona on ollut mukamas niin kylmä, etten ole voinut lenkkeillä. Naurettavia tekosyitä, jotka olen sumeilematta hyväksynyt.

Nyt on pakko päästä taas raiteille, muuten koko syksyn kova työ menee hukkaan. Ja viimeinen asia, jonka haluan tehdä, on aloittaa kaiken alusta.

Huomenna alan taas lenkkeillä. Huomenna siivoan jääkaapin ja täytän sen terveellisillä ruoka- aineilla. Pikkujouluja on vielä edessä, mutta en syö kaikkea tarjolla olevaa, enkä tilaa krapulapitsaa seuraavana aamuna.

Ensi torstaina otan virallisen painon taas, oli se sitten millainen hyvänsä. 

I´m back!

5 kommenttia:

  1. Hyvä tsemppiasenne! :)
    Nyt loppuvuosi vaan tiukalla kurilla. (itse kun oon paraskin puhuja ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot paraskin puhuja! Mimmi on kohta jo 7- alkuisissa :) Oot kyllä tehopakkaus!

      Poista
    2. Niin, nyt on pari viikkoa paino ollu 80, eli jostain syystä ei vaan tahdo mennä sinne seiskan puolelle!Etkös se ollu sä kun siitä sillon kirjotit, että jostain syystä paino jää aina junnaamaan ennen näitä seuraavia kymmenlukuja? :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos <3 Vaikka en sitä ansaitsekaan, olen ollut niin lusmu viime viikot...

      Poista