2.6.2013

Uusi yritys!

Mä olen ollut pitkän tovin poissa blogin äärestä ja laihduttaminen on ollut katkolla. Ei ole ollut mitään kerrottavaa, koska tuloksiakaan ei ole tullut. Tai on, mutta väärään suuntaan!

Paino on noussut, ja sen vuoksi havahduin taas uuteen yritykseen. Kun laihduttaminen jäi tauolle, painoin muistaakseni 85,8 kg, pahimmillaan paino kävi tässä välissä 89 kg:ssa!! Tänä aamuna vaaka näytti lukemaksi 88,1 kg.

Tajusin, että nyt on pakko tehdä se valinta, annanko painon nousta ja palaan entiseen, vaiko otan itseäni niskasta kiinni ja karistan ensin nämä palautuneet kilot ja jatkan siitä sitten kohti uusia, alempia lukemia.

Vähän harmittaa, että tähän projektiin tuli tällainen katkos, mutta turha sitä nyt enää voivotella. Parasta mitä voin tehdä, on uusi yritys ja uusi tsemppi!

Kesäkuun lopulla toivon saavuttaneeni sen painon, joka mulla oli tauon alkaessa eli laitetaanpa tavoitteeksi 86 kg!

3 kommenttia:

  1. Mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa! :) Et kuule ole ainoa, jolla on ollut nihkeetä laihdutuksen kanssa viime aikoina. Mut niin kuin sanoit, niin turha niitä menneitä on voivotella, vaan paras on keskittyä tähän hetkeen ja yrittää uudelleen. Tsemppiä! <3

    VastaaPoista
  2. Tiedän tunteen, kun hiellä ja vaivalla laihdutetut kilot ovat tulleet takaisin. Eihän siinä muu auta kuin ottaa itseään niskasta kiinni ja palata ruotuun. :) Sulla on ihan realistinen tavoite, pari kiloa pitäisi hyvin lähteä kesäkuun loppuun mennessä oikeilla valinnoilla ja treeneillä. Pitäisiköhän itsekin ottaa samanlainen tavoite..? Tsemppiä hurjasti!

    VastaaPoista
  3. Vähän oonkin jo ihmetelly että mihin sä oot hävinny! Kiva kuulla susta pitkästä aikaa :)

    Paljon tsemppiä uuteen alkuun Nina!

    VastaaPoista