13.6.2013

Lenkki!

Eilinen lenkkeilyuhma tuotti tulosta ja tein piiitkästä aikaa reippailulenkin. Itseasiassa tein juoksuohjelman ensimmäisen lenkin: 2 min kävelyä, 10 min hölkkää, 2 min kävelyä, 10 min hölkkää + ekstrana vielä päälle 15 min kävelyä.

Nyt on koivet jumissa, sen siitä liikuntatauosta saa palkaksi. Mutta kyllä tuli taas hyvä fiilis, ei voi muuta sanoa. Jospa saisin pikkuhiljaa tahkottua juoksukoulua eteenpäin!

Tänään paino oli samoissa lukemissa kuin eilenkin. Se todettakoon, että naistenvaivat alkoivat, joten saattaapi hieman vaikuttaa tulokseen. Onneksi sentään paino ei ollut noussut. 

Mä alan pikkuhiljaa löytämään sen saman fiiliksen, mikä on mulla oli alkuvuodesta ja mikä on nyt pitkään ollut kadoksissa. Se liikkunan tuoma hyvä olo ja onnistuneiden ruokailujen tuoma voittajafiilis. Ja tietenkin se tunne, kun vaaka näyttää kivaa tulosta. Tätä mulla on ollut ihan ikävä!

1 kommentti:

  1. Kaikki kirjoittamasti kuulostaa jotenkin niin tutulta =)
    Itse aloitin painon pudottamisen alkuvuodesta (ei kuitenkaan ollut mikään uuden vuoden lupaus, mutta jotenkin siinä vaiheessa vaaka näytti sellaisia lukemia, että päätin, NYT!)
    Tammikuussa painoa siis 97,jotain kg (pahimpina aamuina 98, ja tämä sai minut heräämään, melkein 100!!...)
    Rupesin vähän miettimään mitä söin, eli vähän vähemmän suklaata ja enemmän salaattia. 10kg lähti parissa kuukaudessa. Olo oli parempi kuin aikoihin. Kuitenkin iski väsymys koko hommaan, ja lepsuiltua tulikin reilu kaksi kuukautta (en ihan niin pitkää taukoa ollut ajatellut pitää, mutta en vain pystynyt muuhun). Hyvänä pidin kuitenkin sitä, että näiden parin kuukauden aikana paino ei noussut, vaan tippui reilun kilon verran. Niinhän sen pitäisikin olla, siihen olen tähtäämässä, että "normaali"elämässä paino pysyisikin, ettei tämä ole joku hassu laihis, joka aikanaan loppuu. Nyt olen taas reilun viikon skarpannut (siis herkutellut kyllä, mutta vain vähän) ja tänään aamulla virallinen punnitustulos oli ensimmäisen kerran alle 85kg!! =)))
    Minua on vaivannut pitkäkestoinen flunssa, eli juoksemaan en ole päässyt kolmeen viikkoon, mikä harmittaa.

    On kiva lukea blogiasi, kun kirjoitat myös vähemmän hyvistä päivistä ja siitä olosta.
    Tsemppiä sinulle vielä jatkoon, meillä näyttää tavoitteet olevan aika samat =)
    Nyt nautitaan kunnolla kesästä (ja siitä, että on kiva käydä ale-ostoksilla, kun jopa löytyy kaupasta vaatetta, joka mahtuu päälle)!

    -Anneli

    VastaaPoista