10.6.2013

Ikuinen maanantailaihduttaja?

Uusi alkuni painonpudotuksen suhteen ei ottanut oikein tuulta alleen. Paino oli tänä aamuna 89 kiloa. Pyh! Tämä kesä on kyllä haastavaa aikaa kaikkine grilliherkkuineen ja siidereineen. Kuntosali on sulkenut ovensa ja lenkkeily helteessä ei houkuta sen enempää kuin pakkasessakaan. Selkäranka nytkähtelee pahasti.

Taas olen maanantaissa ja perinteiseen tapaan uuden alun äärellä. Tänään siivoan jääkapista kaiken huonon ruuan pois, taas laadin hienon liikuntasuunnitelman. Taas kerran taon päähäni laihtumisen hyvät puolet ja kauhistelen huonoja puolia. Keräilen motivaatiota ja tunnen onnistuvani tällä kertaa. En vaan tiedä mitä aina tapahtuu, kun joudun tämän saman setin toistamaan joka ikinen maanantai. Jossain vaiheessa viikon mittaan tulee se repsahdus, sitten toinen ja kolmas. Lenkkarit ovat pysyneet tiukasti kaapin perällä, enkä ole niitä pölyisiä painoja kaivanut esiin kotijumppaa varten.

Miksi en saa itsestäni irti?

4 kommenttia:

  1. Minä olen jotenkin jumittunut samaan lukuun ja aina punnituspäivänä sanon, että ensi viikolla sitten... Mutta kyllä me vielä laihdutaan, vai mitä?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä laihdutaan, muuta vaihtoehtoa ei ole olemassa! Vaikka tämä veisi viisi vuotta aikaa, niin me tehdään se!

      Poista
  2. Mitä jos kääntäisit homman nurin? Vietä viikonloppu ihan vaan kotona, tai sellasten ihmisten kanssa joiden kanssa voi viettää aikaa ilman herkuttelua. Koita olla justiin se loppuviikko kurissa, ja maanantaina saisit löysäillä.

    Katso sitten maanantaina että miltä tuntuu, kun se vihdoinkin ei enää ole alotuspäivä, vaan jatkoa hyvälle alulle :) Sitten tuskin enää tekeekään mieli löysäillä, kun on saanu niin hyvin vedettyä viikonlopun.

    En mä tiedä, tuli vaan tollanen mieleen, ja ehkäpä isekin kokeilen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vinkki! Sitten kun taas pääsen vauhtiin, pidän torstain edelleen punnituspäivänä, nyt olen punninnut itseäni ihan sekaisin eri päivinä.

      Mut hei, tänään jo painoin kilon vähemmän kuin eilen, eli ihan oudosti tämä paino näköjään heittelee! Ja ilmeisesti aika paljon on nesteitäkin.

      Tää kilon pudotus sai mut taas uskomaan siihen, että kannattaa tarkkailla syömisiä. Se kun on loppuviimein aika pienestä kiinni.

      Tsemppiä sullekin!!!!

      Poista