11.4.2013

Viikkopunnitus --> pieni plussa :(

Heips pitkästä aikaa. En ole oikein päässyt tähän säännölliseen bloggaamisrytmiin takasin, mutta vähintäänkin viikkopunnitukset koitan saada tänne kirjailtua.

Tänään vaaka näytti 85,8 kg eli viime viikkoiseen + 200 grammaa. Tiedän, että tulen todella pitkään taistelemaan tässä 85- alkuisessa lukemassa, joten tuo tulos olikin ihan odotettavissa. En ole siis millään lailla pettynyt, mutten iloinenkaan. 

Mulla on joku ihme kausi nyt menossa, etten saa otetta oikein mistään. Käyn suurinpiirtein kerran viikossa lenkillä, ja ehkä salilla. Syömiset on mitä on, välillä tsemppaan, välillä herkuttelen. Ehkä tämä on lähestyvän miinus kympin kriisiä tai jotain taukoa/ painon ylläpitämiseen totuttelua, kun puoliväli lähestyy.

En kuitenkaan stressaa, mutta en myöskään luovuta. Mulla on aikaa tähän projektiin (loppuelämä), joten kiirekään ei ole mihinkään. Tottakai toivon, että koko ajan menisin kohti tavoitetta, mutta vauhti saa olla hidas. 

Oikeastaan menneiden muistelu auttaa tässä asiassa: Juurihan vasta painoin 95 kiloa. Jos silloin joku olisi sanonut, että pääsen 85- alkuisiin keväällä, en olisi uskonut koko asiaa. Ehkä ensi syksynä sitten muistelen 80- kiloisena, kun olin tässä painossa, enkä uskonut koskaan pääseväni pudotuksessa eteenpäin

Annetaan itsellemme aikaa, ei stressata, nautitaan elämästä! Tässä mun tämän hetken motto :).

1 kommentti:

  1. Täälläkin plussatulos, joten samoilla mennään. Ens viikolla sitten miinusta, eiks niin? :)

    VastaaPoista