3.4.2013

Kesämietteitä

Eilen eksyin salille tekemään mun lempparia eli olkapäitä. Ja sivutuotteena hauiksia. Aamun syömiset olivat jääneet heikoille kantimille, joten energiat oli aika vähissä. Sain kuitenkin jotain tehtyä, koska nyt tuntuu pientä, ihanaa kipua lihaksissa.

Paino oli aamusella 86,1 kg eli sama kuin tämän luovan tauon alkaessa. Olen kyllä superiloinen, ettei paino ole noussut tauon aikana, koska kaikki mössötykset huomioonottaen sen olisi pitänyt nousta ainenkin kolme kiloa. En siis olisi ollut yhtään yllättynyt, vaikka monta kiloa olisi tullut takaisin. Mutta parempi näin, nyt on motivaatiota jatkaa taistelua kohti projektin puoliväliä.

Kauniit aurinkoiset päivät ovat saaneet minut miettimään tulevaa kesää. Ja pukeutumista. Mitä ihmettä voin pukea päälleni kesällä, koska en todellakaan ole vielä hoikassa kunnossa. Ja miten pukeuduin viime kesänä, kun painoin yhdeksän kiloa enemmän??? En edes muista! Kesä on niin paljon kivempi viettää hieman hoikemmassa kunnossa, kun ei tarvitse ihan hehtosuuriin telttoihin pukeutua.

Ja tiedättekö sen fiiliksen, kun reidet hinkkaa toisiaan vasten ja iho kipeytyy? Kun niitä iänikuisia leggareita on pakko käyttää vaikka kuinka hiostaisi. Voi kun tuostakin ongelmasta joskus pääsisi eroon.

Odotan silti innolla kesää. Tässä on vielä pari kuukautta aikaa laihdutella ja kiinteytyä. Vaikka muutos minun kohdallani onkin auttamattoman hidasta, niin uskon pääseväni ainenkin parista kilosta eroon ennen kesäkuun ekaa!

3 kommenttia:

  1. Eikös salitreeni tee ihmeitä juuri kiinteytymisen osalta? :) Ja minä kans haluan eroon tuosta leggaripakosta! Olisi niin siistiä, kun voisi pukeutua miten haluaisi, eikä niihin rätteihin mihin sattuu sopimaan. Ei tämä ehkä miun kohdalla vielä ensi kesänä tapahdu, mutta ehkä seuraavana. :)

    Kiva kun olet palannut tauolta blogin ääreen. :) Tsemppiä nyt niiden parin kilon pudotukseen loppukevääksi! Ja kaikkien loppujen karistamiseen tietenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaan munkaan kohdalla vielä ensi kesä ole "The Kesä", mutta parempi kuitenkin kun edellinen :)

      Kiitos tsempeistä <3 Niitä aina tarvitaan! Ja sulle myös yhtä siot tsempit! Kyllä me vielä voidaan leggarit polttaa ;)

      Poista
  2. Jep, tiedän ton leggariongelman liiankin hyvin :(

    Samaa mietin itsekin, että miten sitä kesällä pukeutuu. Ja kovasti oon uhonnu mennä biksuissa rannalle, mutta mitä lähemmäs kesä tulee, sen vähemmän varma oon asiasta. Olin ehkä odottanu olevani nyt jo hieman hoikemmassa kunnossa, mutta ei kai tässä voi kuin itseään syyttää...

    VastaaPoista