31.8.2012

Tavoitteet

Päätin, että virallinen punnituspäiväni on torstai. Eli eilinen punnitustulos on ensimmäinen virallinen punnitus tässä blogissa.

Olen päättänyt, että minun on asetettava itselleni selkeät tavoitteet. Alkuperäinen tavoite silloin huhtikuun alussa oli, että vuoden 2013 huhtikuussa painan vähintään 12 kiloa vähemmän eli pudotusta olisi kilo kuukaudessa. Tuo kuulostaa edelleen minulle hyvältä ja mahdolliselta tavoitteelta. Tiedän kokemuksesta (tämähän ei ole ensimmäinen yritykseni laihtua!) että liian tiukat tavoitteet saavat minut vain epätoivon partaalle ja luopumaan koko yrityksestä.

Tässä siis tavoitteet vuodeksi eteenpäin:

Huhtikuu 2012: 95 kg
31.8.2012: 91,5 kg

Syyskuu: 90 kg
Lokakuu: 89 kg
Marraskuu: 88 kg
Joulukuu: 87 kg
(2013)
Tammikuu: 86 kg
Helmikuu: 85 kg
Maaliskuu: 84 kg
Huhtikuu: 83 kg
Toukokuu: 82 kg
Kesäkuu: 81 kg
Heinäkuu: 80 kg
Elokuu: 79 kg

Tällä hitaalla ja rauhallisella tyylillä painoni alkaisi vuoden kuluttua seiskalla! Sinänsä tuo ei edes näytä ihan mahdottomalta. Vaikeus piilee varmasti siinä, että tahti on tuskastuttavan hidas ja projekti pitkäkestoinen- eli nopeita tuloksia ei ole odotettavissa. Mutta kääntöpuolena voisi sanoa, että jos paino todellakin lähtisi noin hitaasti, pysyisi se varmemmin myös poissa. Eli tässä suunnitelmassa hahmotellaan elämäntapaa, eikä mitään hätäistä pikadieettiä.

Minun lopullinen tavoitteeni on painaa 75 kiloa eli -20 kilon painonpudotus. Sinne asti en uskalla vielä edes ajatella, ollaan vasta niin alussa.

Askel kerrallaan: eli syyskuun uurastuksena olisi -1,5 kiloa (laitoin vähän exstraa tähän alkuun). Alussa pudotus on hieman nopeampaa, eilisestäkin lähti jo -300 grammaa (nesteitä). 

Nyt kun tavoite on asetettu, tuntuu tämä urakka paljon konkreettisemmalta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti