30.8.2012

Lähtökuopissa

Olen Nina Koo ja ylipainoinen. Hei vaan kaikille.

Aloitin painon pudotuksen huhtikuun alussa 95 kiloisena ja olen koko kesän yrittänyt saada tuloksia aikaan. En kuitenkaan ole onnistunut pääsemään kovinkaan kummoiseen alkuun, joten perustan tämän blogin motivoidakseni itseäni. Toivottavasti myös muut laihduttajat ja elämäntaparemonttilaiset löytävät tänne.

Painan tällä hetkellä 91,8 kiloa, joten kesällä sain karistettua -3,2 kiloa. Parempi tuokin kun ei mitään, mutta olen junnannut tässä tilanteessa jo kuukauden ja tarvitsen uuden startin koko projektiin.

Laihduttaminen on tärkeä tavoite, mutta yhtä tärkeänä pidän kunnon kohoamista, virkeämpää mieltä, hyvinvointia ja terveellisiä ruokailutapoja. Nämä kaikki tekijäthän kulkevat tiiviisti käsikädessä.

Yksi iso tavoitteeni on löytää juoksemisen riemu, joten aion aloittaa 10 kilometrin juoksuohjelman: http://kuntoplus.fi/treeni/treeniohjelmat/10-kilometrin-juoksuohjelma. Kuntoni on tällä hetkellä surkeä, mutta katsotaan miten likan käy :)

Tässä alkusanat. Postailen tarkemmin tavoitteista, liikuntasuunnitelmista ja ruokailusuunnitelmista myöhemmin. Koitan myös saada blogin ulkoasun jonkinmoisen kuntoon. Tervetuloa mukaan seuraamaan minun projektiani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti