31.8.2012

Perjantaifiiliksiä

Tämän päivän syömiset ovat menneet puoliksi hyvin. Aamupalaksi kaurapuuro marjoilla + kuppi kahvia. Lounaaksi tummaa pastaa ja jauhelihakastiketta + salaattia. Jälkkäriksi jäätelöä (täytyyhän varastot syödä tyhjiksi...). Välipalaksi 2 jälkiuunileipää juustolla ja metwurstilla + mangopiltti. Päivällinen jäi taas väliin, kun ei vaan ollut nälkä. Mutta iltapalaksi aion vielä syödä jotain, todennäköisesti jälkiuunileipää ja greippiä.

Liikunnat on vähän jäissä, tosin sen verran reipastuin, että tein lyhyen kotijumpan. Tein vähän askelkyykkyjä, tavallisia kyykkyjä, punnerruksia ja vatsoja. Lähinnä vaan sen verran, että lihakset pikkuhiljaa saisivat tuntumaa jumppailuun. Parempi tuokin kun ei mitään :)

Tein tänään supersiivouksen keittiön kaappeihin ja heitin kaiken vanhan, turhan ja epäterveellisen pois (paitsi jäätelön). Nyt on hirveä vimma päästä shoppailemaan tilalle kaikkea terveellstä, kuten vitamiineja ja lisäravinteita. En rupea kuitenkaan vielä tuhlailemaan noihin lisäravinteisiin, koska en edes treenaa vielä kovaa (lue: ollenkaan). Ehkä sitten joskus...

Huomenna pitkä päivä töissä, joten vähän kauhistuttaa miten saan syömiset hoidettua. Täytyy ottaa ainenkin leipää ja pilttejä mukaan evääksi. Töissä käyn syömässä lounaan "ulkona", joten sekin voi osoittautua haasteelliseksi. Mutta opetteluahan tämä on ja onnistuuhan muutkin syömään töissä terveellisesti. 

Reipasta viikonloppua kaikille (jos tätä kukaan edes on eksynyt lukemaan)!

 

2 kommenttia:

  1. Kovasti tsemppiä projektiin! :)

    Sulla vaikuttaa olevan hyvällä mallilla ajatukset projektin suhteen, joten onnistut varmasti! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempistä! Taidat uskoa onnistumiseen enemmän kuin minä tässä vaiheessa :) Hyvällä fiiliksellä tässä kuitenkin mennään ja pikkuhiljaa eteenpäin :)

    VastaaPoista