24.10.2013

Elämän mysteerejä

Kiitos edellisen postauksen kannustavista kommenteista. Ne tuli oikeasti tarpeeseen!

Olen nyt saanut hieman syömisiä kuriin ja tänään eksyin pitkästä aikaa salillekin. Pakkohan tämä harvinainen tapaus on täällä jakaa ;) Keskityin olkapäihin ja hieman sain tehtyä alaselkääkin, joka on viime aikoina ollut hieman jumissa.

Lähteminen oli ihan älyttömän vaikeaa, enkä vieläkään ymmärrä millä powerilla sinne salille asti oikein pääsin. Treeni itsessään sujui ihan ok, kunhan vauhtiin pääsin. Ja kuten tiedätte kokemuksesta, näin jälkikäteen on voittajaolo! Aina sitä tässä kohtaa pohtii, että miksi ei tule useammin käytyä, kun olo on näin hyvä treenin jälkeen.

Olen perusluonteeltani ilmeisen lasika ja mukavuudenhaluinen ihminen. Siinä kai se perimmäinen syy saamattomuuteeni. Mutta luulisi, että vaakakupissa painaisi enemmän hyvä kunto ja siedettävä ulkonäkö. Näin ei kuitenkaan taida olla, koska edelleen valitsen mielummin pehmeän kotisohvan kuin salin/ lenkkipolun.

Nämä on näitä elämän mysteerejä, joihin en ole vielä löytänyt vastausta. 

Paino oli tänä aamuna 89,1 kg, joten pikkuisen sekin on tullut alaspäin. tavoitteni on saada tämän kuun loppuun mennessä paino 88- alkavaksi, saapa nähdä miten muijan käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti