19.10.2012

Juoksunohjelma puolessavälissä

Korkkasin eilen tämän viikon lenkit kevennetyllä lenkillä: alkuun 18 min kävelyä, sitten 15 min hölkkää ja loppuun 8 minuuttia kävelyä. Kaloreita paloi 360, max syke 159 ja keskisyke 132. Tuommoinen ihanan helppo lenkki pitkästä aikaa :)

Tänään hölkkäilin kutosviikon kolmostreenin eli pitkän lenkin. Yhtäjaksoista hölkkää 45 min, kaloreita tuhosin 531, max syke 171 ja keskisyke 153. Matkaa kertyi 5,6 km, joten todella rauhallisesti hölkkäilin.

Nyt olen siis juoksuohjelman puolivälissä. Takana on kuusi viikkoa juoksua ja edessä toiset kuusi viikkoa. Pidän nyt vapaaviikon tässä välissä ja keräilen motivaatiota. Annan myös kropan vähän levähtää. Vapaaviikolla saan lenkkeillä ihan miten lystään, tai olla kokonaan lenkkeilemättä. Ihan fiilispohjalta siis!

Jos nyt katson kuusi viikkoa taaksepäin, en olisi ikinä uskonut, että jaksan lenkkeillä näin säännöllisesti ja että jaksaisin juosta jo nyt 45 minuuttia putkeen!! Tavoitteenihan on se 10 km:n lenkki ja näillä näkymin se vaikuttaa ihan mahdolliselta :)

Ps. En käynyt aamulla vaa´alla- vieroitus on siis alkanut ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti